Онлайн книжарница

четвъртък, 25 ноември 2010 г.

"Утрешен вестник" отново по AXN


По мое мнение най-добрият филм на тема пътуване във времето е "Завръщане в бъдещето". Що се отнася до телевизионни сериали бих се спрял на "Доктор Кой", "Слайдърс" и "Утрешен вестник".
За мое голямо удоволствие "Утрешен вестник" се излъчва отново по AXN. Сериалът е страхотен. В главната роля е Кайл Чандлър(Гари Хобсън). Кайл играе ролята си перфектно. През по-голямата част от времето е неуверен, плах и понякога даже смотан. Кой би му повярвал когато каже, че предстои взрив или катастрофа? Щом обаче е притиснат до стената Кайл/Гари се променя тотално и прави всичко възможно и невъзможно да спаси човешки живот.
Изключително добре изпълняват ролите си и останалите артисти във всички сезони на сериала. Симпатични са без да блестят с така наречената "паспортна красота". И най-важното - вярват си докато играят. Когато гледам "Утрешен вестник" наистина се вживявам поради простата причина, че актьорите пресъздават случките и събитията по най-добрия и реален начин. Дори най-второстепенните артисти - тези, които се появяват мимоходом за по няколко минути на серия, играят талантливо и истински.
Също така много ми допада, че сценаристите са подходили към всеки един епизод с ирония и тънък хумор. В "Утрешен вестник" винаги има на какво да се усмихне човек, като в същото време сериала е достатъчно дълбок и умозрителен.
"Утрешен вестник" се излъчва отново всеки делничен ден по телевизия AXN.

споделяне на връзка

Няма коментари: