Онлайн книжарница

петък, 22 юни 2012 г.

Преобразена - Десислава Дюлгерян


"Преобразена" е първата книга на Десислава Дюлгерян, фентъзи роман.
Много е казано и писано през годините за свръхестествени същества. Никога обаче не е предлагана такава версия, в която читателят да не се запита дали няма частица истина в това.
Творбата е в две части, като първата книга разкрива живота на едно, не чак толкова, обикновено момиче. Главната героиня води вътрешна борба със себе си за света, който познава и това, което в действителност е.
Диана е измъчвана от ужасни "реални сънища", още от най-ранна детска възраст. Това, както разбира впоследствие, е най-малкото, което я различава от всички останали. Израснала като изключително студена, силна и непоколебима личност, смисълът на живота й се основава на учението и науката. Изградените от нея защитни механизми предпазват границите на реалния й дневен свят и нощните й премеждия, дори от най-близките й хора.
Всичко следва своя нормален ход, ако въобще би могло да се нарече нормално, докато един ден героинята не среща съдбата си очи в очи. Разбира заблуждението, в което живее не само тя, но и целият свят. Любопиството я подтиква да разбере истинската си самоличност, докато в същото време бива въвлечена в една война вежду видове, за които никога не е подозирала, че съществуват.
Диана Василева трябва да приеме своето предопределение, въпреки съпротивата й че това не е нейният път в живота.


Книгата е представена с любезното съдействие и разрешение на Десислава Дюлгерян.

Няма коментари: