Онлайн книжарница

четвъртък, 16 януари 2014 г.

Островът на маските - Юлисес Мур


„Островът на маските”, четвъртата книга в приключенската поредица за мистериозния Юлисес Мур, ще се появи в книжарниците у нас на 20 януари. Тя отново ще поведе читателите на вълнуващо пътешествие във времето, този път до Венеция от 18-и век. И в този роман ги очакват много заплетени тайни и загадки, екшън и най-различни приключения.
„Къщата на огледалата” ще откриете в книжарниците в цялата страна на цена от 9,90 лв. Романът ще може да се закупи и в EPUB формат от iBookstore, както и в повечето сайтове за продажба на електронни книги, базирани у нас: biblio.bg, helikon.bg, mtel.bg/ebook, globulbooks.com, myebook.bg, ciela.com, books.bg и mobilis.bg.
Научете повече...

ОСТРОВЪТ НА МАСКИТЕ
В мечтите си моряци сме обикновени,
Не котви, кораби и капитани,
А мъже на борд и винаги от знание лишени
За пътя, водещ към красиви пристани.

Книгата
Джейсън, Рик и Джулия добре знаят, че прочутият изобретател Питър Дедалус държи ключа към тайната на Вратата на времето. Тя е толкова опасна, че се е наложило да я скрие в миналото. Необичайни следи и кодове отвеждат децата до Венеция от 18 век. Изобретенията на Дедалус са разпръснати из целия град, но самият той сякаш се е стопил във венецианската върхушка от маски и сенки. А близнаците и Рик не са единствените, които се опитват да го открият...

Отзивите
Поредицата за Юлисес Мур е с 2 милиона продадени екземпляра, преведена на 24 езика, сред които английски, френски, немски, испански, руски, корейски, китайски и японски. Книгите от нея са изпълнени с екшън, приключения и вълнуващи пътешествия из историята.
Прочетете откъс от романа и посетете фейсбук страницата на поредицата.

Авторът
Самоличността на Юлисес Мур продължава да бъде загадка. Записките му, които проследяват приключенията на Джейсън, Джулия и Рик, са открити и предадени за публикуване от италианския кореспондент Пиердоменико Бакаларио. Мистерията на Юлисес Мур предстои да бъде разбулена...

Още информация за „Островът на маските” ще откриете и в интернет на адрес egmontbulgaria.com/ulyssesmoore.

***
EГМОНТ България е водещо издателство за книги и списания в България, част от скандинавската медийна група ЕГМОНТ, лидер на пазара за детска и тийн литература.
Сред основните партньори на компанията са авторитетни издатели като Disney, Mattel, National Geographic, Warner Bros., Scholastic и Bauer.
ЕГМОНТ България е издател на утвърдени и нашумели автори като Елиф Шафак, Дж. К. Роулинг, Стефани Майър, Рик Риърдън и Джон Грийн.

Сред най-популярните заглавия в портфолиото на издателството се нареждат романите за Хари Потър и Пърси Джаксън, поредиците „Здрач”, „Дивергенти” и „39 ключа”, класическите приказки на Disney, пътеводителите на National Geographic и образователната поредица „Страховитото”.

Няма коментари: