Онлайн книжарница

петък, 27 юни 2014 г.

„Егмонт България” издава нови 4 романа в романтичната си издателска линия


Нови четири заглавия от романтичната линия на „Егмонт България” ще могат да се открият по местата за продажба на книги от 28 юни 2014 г. Издателството ще предложи на читателите продължението на вълнуващите истории, излезли през март и май, както и съвсем нови заглавия в четирите най-търсени жанра на романтичната литература. Това са „Ще те чакам” (съвременна романтика), „Красив играч” (романтика и еротика), „Проклятието на черната луна” (паранормална романтика) и „Да поемеш риска” (романтичен трилър).

Книгите излизат под това лого, запазена марка на издателство „Егмонт България”. Уо е името на планетата-богиня Венера на езика на старите българи – символ на любовта и женското начало.

Повече информация за романите ще откриете на следващите страници. Посетете и фейсбук страницата на книгите на адрес facebook.com/romance.egmont

* * *

„Егмонт България” е водещо издателство за книги и списания в България, част от скандинавската медийна група „Егмонт”. Мисията на компанията е да създава и разказва истории.
Сред основните партньори на издателството са авторитетни компании като Disney, Mattel, National Geographic, Warner Bros и др.
„Егмонт България” е издател на силни и утвърдени автори като Елиф Шафак, Дж. К. Роулинг, Стефани Майър, Рик Риърдън, Джон Грийн, Вероника Рот и др.

Няма коментари: