Онлайн книжарница

понеделник, 30 юни 2014 г.

Кампанията БРАВО ПРЕПОРЪЧВА продължава с бестселър поредицата на Дженифър Л. Арментраут


Кампанията БРАВО ПРЕПОРЪЧВА на „Егмонт България” продължава с бестселър поредицата „Лукс” от Дженифър Л. Арментраут. Първата книга в нея – „Обсидиан” ще се разпространява от 2 юли във вестникарските павилиони заедно със списание БРАВО. От 16 юли във вестникарската мрежа ще може да се открие продължението „Оникс”, а третата книга – „Опал”, от 30 юли. В тазгодишната кампания досега са включени „Заедно на път”, „Слушай” и „Истината за завинаги” от Сара Десен.
БРАВО ПРЕПОРЪЧВА е инициатива на водещото тийн списание в България, която се осъществява за втора поредна година. Идеята ѝ е популяризирането и разпространението на успешни от художествената литература за млади читатели. Книгите са обозначени със стикер с логото на инициативата и могат да бъдат закупени от павилионите за продажба на вестници и списания с актуалния брой на БРАВО. Промоционалната цена, на която се предлагат в периода на кампанията, е 4,99 лв. (цената със списание е 6,69 лв.).

Научете повече...

БРАВО ПРЕПОРЪЧВА:

Поредица „Лукс" от Дженифър Л. Арментраут

 Бестселър поредица на USA TODAY
 Преведена на 10 езика
 Филмовите права са закупени от Sierra/Affinity


ОБСИДИАН
Книга първа от поредицата ЛУКС
Във вестникарската мрежа от 2 юли

„Вълнуващо пътешествие от началото до края” – Romance Times

„Когато се преместихме в Западна Вирджиния преди последната ми година в гимназията, се бях подготвила за пълна скука... докато не срещнах готиния ни съсед, висок и с необикновени зелени очи. Нещата изглеждаха добре. И после той си отвори устата.
Деймиън е вбесяващ и арогантен. Не се разбираме въобще. Но когато непознати ме нападат и Деймиън буквално замразява времето с ръката си, нещо неочаквано се случва. Извънземният от съседната къща ме маркира. Правилно ме чухте. Оказва се, че Деймиън и сестра му имат много врагове, които искат да им откраднат способностите, а докосването му ме е осветило като хотел в Лас Вегас. Единственият начин да се измъкна жива е да се навъртам около Деймиън, докато извънземната магия не изчезне.”

ОНИКС
Книга втора от поредицата ЛУКС
Във вестникарската мрежа от 16 юли

Никой не е такъв, какъвто изглежда. И не всеки ще надживее лъжите...

„Деймиън Блек е решен на всичко, за да докаже, че чувствата му се дължат на нещо повече от необичайната ни връзка. Проблемите ни обаче са много по-големи. Нещо зло идва към града. Департаментът по защита е тук. Ако открият какво може да прави Деймиън и че сме свързани, и двамата сме свършени. А в училище има ново момче, което крие собствени тайни. Той знае какво се е случило с мен и може да ми помогне, но за целта трябва да лъжа Деймиън и да стоя настрана от него. А противно на всякакъв разум все повече се увличам по Деймиън.

И тогава всичко се променя...

Виждам някой, който не би трябвало да е жив. И трябва да кажа на Деймиън, въпреки че знам, че той няма да се спре да търси, докато не стигне до истината. Какво се е случило с брат му? Кой го е предал? И какво иска Департаментът от тях и от мен?”


ОПАЛ
Книга трета от поредицата ЛУКС
Във вестникарската мрежа от 30 юли

„Никой не е като Деймиън Блек. Той се е заел съвсем сериозно със задачата да доказва чувствата си към мен. Да се съмнявам в него е грешка, която няма да повторя. Но дори и той не може да предпази семейството си и мен от новата опасност, която ни заплашва.
След всичко преживяно вече не съм същата – различна съм и не знам какво означава това. Всяка стъпка към истината ни поставя на пътя на тайна организация, отговорна за жестоки мъчения. Помощта идва от най-неочакваната посока, приятелите се превръщат в смъртоносни врагове, но ние няма да спрем. Дори и изходът да разбие световете ни завинаги.”

Дженифър Л. Арментраут

Дженифър Л. Арментраут е бестселър автор на New York Times и USA Today. Писателката живее в Западна Вирджиния със съпруга си и прекарва свободното си време в четене и гледане на филми със зомбита. Може да я посетите онлайн на jenniferarmentrout.com

* * *

„Егмонт България” е водещо издателство за книги и списания в България, част от скандинавската медийна група „Егмонт”. Мисията на компанията е да създава и разказва истории.
Сред основните партньори на издателството са авторитетни компании като Disney, Mattel, National Geographic, Warner Bros и др.
„Егмонт България” е издател на силни и утвърдени автори като Елиф Шафак, Дж. К. Роулинг, Стефани Майър, Рик Риърдън, Джон Грийн, Вероника Рот и др.

Няма коментари: