Онлайн книжарница

четвъртък, 28 август 2014 г.

„Егмонт” издава финала на фентъзи поредицата „Изборът”


„Егмонт” издава „Единствената” от Кийра Кас, третата и последна книга в романтичната фентъзи поредица „Изборът”. Романът ще предложи зашеметяващ и незабравим финал, който ще накара читателите да въздишат дълго, след като го прочетат.
„Едниствената” ще излезе на българския пазар на 6 септември, едновременно в хартиен и електронен формат. Е-книгата ще може да се закупи в EPUB формат от iBooks Store и Amazon, както и в сайтовете за продажба на електронни книги, базирани у нас като biblio.bg, helikon.bg, mtel.bg/ebook, globulbooks.com, ciela.com и mobilis.bg.
Научете повече...

ЕДИНСТВЕНАТА

Само една ще спечели короната и сърцето на принца...

Книгата

Изборът промени завинаги живота на 35 момичета. Сега една от тях е на път да бъде провъзгласена за принцеса.
Америка не си е и мечтала да бъде избрана да носи короната или да спечели сърцето на принц Максън. Състезанието обаче е към своя край, а заплахите към двореца стават все по-зловещи. Младата жена все повече осъзнава колко много може да загуби и колко яростно трябва да се бори за бъдещето.
Какъв ще избере Америка? Това читателите ще научат от пленителната история, която се разгръща в „Единствената”!

Трейлър на романа може да гледате тук.

Отзивите

Очарователна поредица, изпълнена с неочаквани обрати, „Изборът” е преведена на повече от 24 езика. Правата за телевизионна адаптация са закупени и фенове от цял свят се надяват скоро да видят любимата история, пресъздадена на малкия екран.
Информация за цялата поредица и откъси от романите ще откриете тук.

Авторът

Кийра Кас израства в Южна Каролина и учи история в университета Радфорд. Днес живее в Блексбърг, Вирджиния със семейството си. В свободното си време обича да чете и да танцува. Може да я посетите на kieracass.com или да я последвате в twitter на @kieracass


* * *

„Егмонт” е водещо издателство за книги и списания в България, част от скандинавската медийна група „Егмонт”. Мисията на компанията е да създава и разказва истории.
Сред основните й партньори са авторитетни компании като Disney, Mattel, National Geographic, Warner Bros и др.
„Егмонт” е издател на силни и утвърдени автори като Елиф Шафак, Дж. К. Роулинг, Стефани Майър, Рик Риърдън, Джон Грийн, Вероника Рот и др.
Повече за „Егмонт” в България: egmontbulgaria.com, facebook.com/egmont.bg
Официална страница на „Егмонт”: egmont.com

Няма коментари: