Онлайн книжарница

сряда, 3 септември 2014 г.

Духовният код - Принцеса Марта Луиза, Елизабет Норденг


За първи път чета книга писана от принцеса. Марта Луиза е дъщеря на норвежкия крал Харалд и на кралица Соня.
Това приятно четиво ни запознава с главните чакри. Но също така ни информира и за индиговите и кристалните деца, и защо те имат по-малко чакри от обикновените хора. Книгата е както с информационна, така и с практическа насоченост. Някои от темите за аурата са много интересни, понеже до момента са били почти апокрифни:
"Функцията на аурата е позната от хиляди години, но не и информацията, че можете съзнателно да преместите нейните граници, и че това ще ви донесе благоденствие."
В тази книга има както духовна храна, така и готварски рецепти, които ще допринесат за подобряване на вашето здраве и духовно равновесие. Можете да се научите как да приготвяте божествена храна за заземяване, а именно: Магичен хляб за заземяване, Божествена супа от леща, Ризото с боб "черно око", Кълнове за енергия и "Ангелски деца". Интересно е, че в повечето рецепти се използват нетрадиционни за българската кухня продукти като нерафинирана морска сол, качествен зехтин или сух лимски фасул.
Разкрити са няколко своеобразни техники за медитация. Противно на общоприетото мислене, когато напреднете в тях няма да ви се налага да се уединявате в изолирано затъмнено помещение за час или повече. А ще можете да си медитирате за по няколко минути дневно на шумни и оживени места, примерно в метрото или трамвая.
По много синтезиран начин и на простичък език книгата ни информира за основните неща в позитивното мислене:
"Когато трептим с определена честота, ние привличаме съответните ситуации и хора. Промени ли се нашата честота обаче - променя се и онова, което привличаме."
Приятно разнообразие внасят и случки от личните преживявания на двете авторки. Те ни развличат, но също така допълват и затвърждават наученото за постигане на духовно равновесие.
В края на книгата можем да открием класификация на ангелите в няколко религии. И най-важното - как да ги поканим в своя жвивот. Много добре е обосновано как да отворим своето съзнание и да намерим ключа към духовността.
Също така е поднесена информация за непрестанния енергиен обмен и за дарителите и грабителите на енергия.
Принцеса Марта Луиза и Елизабет Норденг са основателки на школата "Вдъхновени от Астарта" - http://www.astarte-inspiration.com/

Купете "Духовният код" тук:
http://www.bard.bg/book/?id=1834

Няма коментари: