Онлайн книжарница

сряда, 28 януари 2015 г.

„Егмонт” издава вълнуващото продължение на бестселър поредицата „Стъкленият трон”


„Огнената наследница” излиза на 31 януари

Издателство „Егмонт” ще представи на българските читатели третата книга от приключенска фентъзи поредица „Стъкленият трон”. „Огнената наследница” от Сара Дж. Маас ще излезе едновременно в хартиен и електронен формат на 31 януари. Приключенията на Селена Сардотиен продължават в новия роман, по-шеметни и опасни от всякога.
Научете повече...
ОГНЕНАТА НАСЛЕДНИЦА
Тя e наследницата на огъня и пепелта и няма да преклони
глава пред никого...

Книгата

Селена Сардотиен оцеля след смъртоносна надпревара и унищожителнa любов, но на нечувана цена. Сега тя трябва да достигне до нова земя и да се изправи пред мрачна истина… тази за потеклото си. А това ще промени живота и бъдещето й завинаги.
Междувременно жестоки, чудовищни войски събират сили, за да поробят света й. За да ги победи, Селена трябва да открие сили да се пребори не само с вътрешните си демони, но и да надвие злото, което заплашва да бъде отприщено. Кралският асасин поема по пътя на великата си съдба в третата част на великолепната поредица „Стъкленият трон”.

Години: 13+
Обем: 560 стр.
Цена: 14,90 лв. (хартиено издание); 12,99 (е-книга)

Отзивите

Бестселър поредица на New York Times, преведена на 18 езика, историята на Селена Сардотиен е пленяваща, емоционална, изпълнена със сенки и магия. „Огнената наследница” e достойно продължение на „Стъкленият трон”, коментират от School Library Journal. „Сюжетът продължава да се движи на бързи обороти, балансирайки между сцени с невероятен екшън и прочувствени моменти, разголващи душите на героите.”

Авторът

Сара Маас живее в Южна Каролина. Обожава приказките и балета, пие прекалено много кафе и е фен на популярните тв програми. Когато не е заета да пише фентъзи романи за тийнейджъри, обикаля калифорнийското крайбрежие. Научете повече на: sarahjmaas.com

* * *

„Егмонт” е водещо издателство за книги и списания в България, част от скандинавската медийна група „Егмонт”. Мисията на компанията е да създава и разказва истории.
Сред основните й партньори са авторитетни компании като Disney, Mattel, National Geographic, Warner Bros и др.
„Егмонт” е издател на силни и утвърдени автори като Елиф Шафак, Дж. К. Роулинг, Стефани Майър, Рик Риърдън, Джон Грийн, Вероника Рот, Людмила Филипова и др.
Повече за „Егмонт” в България: egmontbulgaria.com, facebook.com/egmont.bg
Официална страница на „Егмонт”: egmont.com

Няма коментари: