Онлайн книжарница

сряда, 27 май 2015 г.

„Егмонт” издава експлозивния финал на трилогията „Разбий ме”


„Възпламени ме” от Тахере Мафи излиза на 30 май под логото на „Егмонт”. Това е третата и финална книга в бестселър поредицата на New York Times и USA Today, а у нас на верига книжарници „Хеликон”.
Романът ще може да се открие едновременно в хартиен и електронен формат. . Е-книгата ще може да се закупи в EPUB формат от iBooks Store, както и в сайтовете за продажба на електронни книги, базирани у нас като biblio.bg, helikon.bg, ciela.com и mobilis.bg.

Научете повече...

ВЪЗПЛАМЕНИ МЕ

Книгата

След унищожението на Пункт Омега Джулиет не знае дали нейните приятели и Адам са живи. Войната може да е приключила, преди да започне. Но това няма да спре младата жена да се опита да победи Възобновителите веднъж завинаги. За да направи това, тя ще трябва да потърси помощ от Уорнър, красивия командир на Сектор 45. Последният човек, за когото някога е мислила, че ще може да се довери. И този, спасил живота ѝ. Той обещава да помогне на Джулиет да овладее силите си и да спаси умиращия ѝ свят… но това не е всичко, което иска от нея. И докато двамата дават всичко от себе си, за да победят врага, Джулиет ще открие, че нещата, които е мислила, че знае за Уорнър, способностите си и дори Адам, са били лъжа.

Обем: 368 стр.
Цена: 12,90 лв.

Отзивите

Трилогията „Разбий ме” се издава в над 25 държави, като с появата си на български печели любовта на феновете у нас. Огромният успех на романите не остава скрит на филмовите продуценти и правата за екранизацията са закупени от 20th Century Fox.
Запознайте се с част от отзивите за първите две книги:

„Разбий ме” е един от онези динамични романи, в които всичко просто се случва. Бързо и интензивно, оставя без дъх.”
http://azcheta.com

„Изключителна комбинация между екшън и романтика, първият роман на Тахере Мафи е вълнуващо начало на една поредица с точните съставки за пристрастяващо четиво: действие, което се развива изключително бързо и те кара да препускаш по страниците, безброй много неотговорени въпроси и мистерии, герои с неясно минало и съмнителна мотивация, както и любопитен стил на писане.”
http://abookwormdragon.blogspot.com

„Разнищи ме” е перфектното продължение на „Разбий ме”. Държи те под напрежение през цялото време, запознава те с нови интересни и забавни персонажи, главните герои се развиват и стават по-силни, стилът на писане на авторката те омайва и те държи здраво в ръцете си до края на книгата. А след като всичко свърши, ти искаш още.”
http://zineti.blogspot.com

„Разнищи ме” (…) е вълнуваща, разбиваща и чувствена. Но не е и типична „втора книга”. Тази тук подготвя. Полага основите за незабравим финал с привкус от всяко чувство, което може да се изпита, четейки редовете на Тахере Мафи.”
http://stormy-garden.blogspot.com

Авторът

Тахере Мафи е авторът на суперуспешната трилогия „Разбий ме”. Родена и отраснала в малък град в Кънектикът, днес живее в Калифорния. Когато няма нищо за четене под ръка, чете опаковки на бонбони, купони и стари рецепти. Може да я посетите онлайн на taherehbooks.com или да я последвате в twitter @TaherehMafi

Няма коментари: