Онлайн книжарница

събота, 24 октомври 2015 г.

ЕГМОНТ издава книгата по хитовия филм на „Дисни ченъл” „Наследниците”


След огромния успех на романа „Островът на изгубените” от Мелиса де ла Круз, предисторията на хитовия филм на „Дисни ченъл” „Наследниците”, издателство „Егмонт” ще зарадва българските фенове с книгата по филма. „Наследниците” ще излезе на българския пазар на 24 октомври и ще разкрие на читателите какво се случва с децата на най-известните злодеи, когато напускат Острова на изгубените, за да живеят в кралството на добрите герои Аурадон.
Два дни след излизането си в края на август 2015 г. „Островът на изгубените” оглави тийн класацията за най-продавани книги на верига книжарници „Хеликон”, като отстъпи първото място едва тази седмица на „Нещата, на които не ни учат в училище [НЕ] продължението” на Емил Конрад.

Научете повече...
Наследниците
Те не са зли, просто са родени такива...


Мал, Иви, Джей и Карлос са потомци на едни от най-жестоките злодеи на всички времена – Злодеида, Злата кралица, Джафар и Круела де Вил, щом ще назоваваме имена.

Те са прекарали целия си живот на Острова на изгубените – изоставено място, населявано от най-лошите от най-лошите злодеи, зверове и аутсайдери. Но когато принц Бен, синът на Бел и Звяра, обявява, че на "невинните" деца на Острова на изгубените трябва да бъде даден втори шанс, те са отведени в Аурадон, където ще си съжителстват с всички "добри" герои. Само че Бен дори не подозира, че Мал и приятелите й кроят зловещи планове да щурмуват кралството му. Но дали са достатъчно зли, за да ги изпълнят?

Обем: 152 стр.
Цена: 6,99 лв.

Трейлър на „Острова на изгубените”:
https://www.youtube.com/watch?v=VsT1-tVlHR4

Трейлър на филма „Наследниците”:
https://www.youtube.com/watch?v=aQNoCVpAFSE

Няма коментари: