Представена публикация

A Man Of No Magic

Book Description The protagonist Marcus was born an outsider. He could not cast even a single spell. People like him are one in a thousand...

вторник, 6 октомври 2015 г.

Готови ли сте за „Междузвездни войни: Силата се пробужда”? „Егмонт” ще ви помогне да се подготвите, вижте как!


Пътуването към дългоочаквания Епизод 7 започва
от 10 октомври с цялостна издателска програма,
предназначена за всички възрасти

От 10 октомври до края на ноември 2015 г. „Егмонт” последователно ще издаде 14 заглавия, които целят да подготвят читатели от всички възрасти за „Междузвездни войни: Силата се пробужда”. Изданията се подреждат, както следва:

За деца от 4 до 6 години
Три занимателни книги с лепенки, всяка от които се фокусира върху един от трите филма от първоначалната трилогия.

За читатели над 8 години
• Три илюстровани романа, чието съдържание е съобразено с възрастта на читателите, нов прочит на оригиналната трилогия. Това са „Принцесата, разбойникът и фермерското момче” от Александра Бракен, „И какво? Ще ставаш джедай” от Адам Гидуиц и „Внимавай със силата на тъмната страна” от Том Енгълбергер.

• Издание от поредицата „Любими филмови герои”, посветено на „Междузвездни войни”.

За читатели на възраст над 10 години
Три романа, всеки един от които е с фокус върху един от тримата основни герои – Люк Скайуокър, Хан Соло и принцеса Леа. Това са „Оръжието на джедая” от Джейсън Фрай, „Бягството на разбойника” от Грег Рука и „Подвижна мишена” от Сесил Кастелучи.


За тийнейджъри
Самостоятелният роман „Изгубените звезди” от Клаудия Грей, който представя нови герои от вселената на „Междузвездни войни”.

За възрастни
Три романа, които разказват класическите истории от първоначалната трилогия. Това са „Нова надежда” от Джордж Лукас, „Империята отвръща на удара” от Джон Глът и „Завръщането на джедаите” от Джеймс Кан.

В края на ноември ще излязат и първите три издания за най-малките читатели по „Междузвездни войни: Силата се пробужда”, а издателската програма, свързана със самия филм предстои да бъде обявена. Очаквайте подробности!

Няма коментари: