Онлайн книжарница

четвъртък, 29 ноември 2018 г.

„Вкусът на Италия“

National Geographic повежда читателите на кулинарно пътешествие из регионалните кухни на Италия
America’s Test Kitchen представя 100 изпитани рецепти, които всеки може да сготви

Готвенето е изкуство, подправено с много въображение, любов и истинска радост от малките моменти в живота, които италианците умеят да превръщат в големи събития. Тортелините и канелоните са познати навсякъде по света, но не толкова популярен е фактът, че кухнята на родината на Микеланджело има толкова лица, колкото и региони.

„Вкусът на Италия“ подрежда мозайката от традиции в готвенето, обусловени от географията и климата на всяка провинция, селското стопанство, историята и културата. И не е обикновена книга с инструкции за готвене, а празник за сетивата със 100 изпитани рецепти, спиращи дъха фотографии на National Geographic и безценни съвети от доказани специалисти.

Джак Бишъп, Юджиния Боун, Джулия дела Кроче са имената, които застават кулинарно зад проекта – безспорни експерти и страстни почитатели на италианската храна. А за да не остане нищо скрито-покрито в технологиите на приготвяне на ястията, екипът на America’s Test Kitchen е подложил всяка рецепта на тест.

Повече за „Вкусът на Италия“: https://egmontbulgaria.com/p3442



ЗА АВТОРИТЕ

Джак Бишъп е главен творчески директор на America’s Test Kitchen. Той е лабораторен експерт по дегустации и ръководи творческите екипи, работещи по предаванията, списанията, книгите, уебсайтовете и онлайн готварското училище на America’s Test Kitchen.

Юджиния Боун е известен журналист и автор на кулинарни публикации с множество награди и няколко книги зад гърба си.

Джулия дела Кроче пътува из Италия от дете. Тя е специалист по италианската храна и е автор на дузина книги, повечето преведени и разпространявани в цял свят.

America’s Test Kitchen e професионална кухня, разположена в Бостън, САЩ. Това е домът на списанията Cook’s Illustrated и Cook’s Country, откъдето и обществената телевизия излъчва America’s Test Kitchen и Cook’s Country from America’s Test Kitchen. Там се заснемат и епизодите на онлайн училището по готвене America’s Test Kitchen Cooking School.

Няма коментари: