Онлайн книжарница

сряда, 21 април 2010 г.

Сатирични НФ новини писани за тв шоу Соларис


Блейд и Бъфи - Убийцата на вампири се ожениха

Блейд и Бъфи сключиха граждански брак. Предвид обединяването на усилията в общата им професия е започнала масова емиграция на вампири от САЩ към Стария континент.
По непотвърдена информация част от носфератусите са се настанили в Източна Европа и моментално са започали работа като политици.

Терминатор е все по-весел(gay)

Питър Джаксън е решил да покани Дейвид Бекъм да изиграе главната роля във филма Терминатор 6. Името на артиста, поканен да изиграе лошия терминатор засега не е известно. За актьора се знае само, че е певец/циганин/травестит/гей и е роден в България.

Марс вече не е планета

На международна конференция в Прага, астрономи обявиха, че Марс вече не е планета. Темата на следващото събиране във Виена е: "Фобос и Деймос спътници ли са"? А заглавието на още по-следващата астрономическа конференция ще бъде - "Да дадем ново определение на Слънчевата Система".

Хобитът ще се очовечава

Хобитът на Толкин иска да бъде човек. За целта героят на Джон Руел ще си епилира стъпалата и пръстите на ръцете, а по-нататък планира да се подложи на операция за изкуствено увеличаване на ръста.

Нова книга на Пратчет

За новата си книга Тери Пратчет е решил да взаимства характери от В. Юго и Сервантес. Двамата герои - Рицарят на Печалния Образ и Човекът, който се смее ще бъдат обединени в новия роман на Пратчет - "Мона Лиза".

Изгониха духовете от Амитивил

Ловците на духове от едноименния филм и Екзорсистът на Уилям Питър Блати с обединени усилия прогониха всички духове от известната къща в Амитивил. Сега вече домът е напълно годен за обитаване.
Победителите са настанени под лекарско наблюдение в болница за няколко дни. Медицинските изследвания показват че психически и физически са почти здрави.
Единственото от което се оплакват Ловците на Духове и Екзорсистът са заекване, и нощни напикавания.

споделяне на връзка

Няма коментари: