Ако този блог ви е харесал! Ако информацията в него ви е била полезна! Ако искате да изразите благодарността си, или да подпомогнете бъдещото му развитие! Можете да натиснете този бутон, и да ме почерпите една бира с картофки! Благодаря ви!
Ако имате нужда от човек, притежаващ богата литературна култура и имащ дългогодишен опит с публикации, за редакторска и коректорска дейност, както и за PR, можете да се свържете с мен на:
narrator_sf@yahoo.com

сряда, 20 юли 2011 г.

Е-книга с "черна фантастика" на Сибин Майналовски


Във връзка с множество ваши запитвания и пожелания предоставям на вашето внимание първата електронна книга (e-book) на администратора на Българския Арт Портал - Сибин Майналовски. Сборникът носи името на един от най-четените в Интернет-разкази на Сибин - "Мракът и дъщеря ми" - и е достъпна за БЕЗПЛАТЕН даунлоуд. За да свалите книгата, единственото, което трябва да направите, е да кликнете на тази връзка:
http://artportal-bg.info/news-novini-izlojbi-hudojnici/e-book-kniga-fantastika-sibin-maynalovski-razkazi-bezplatno
"Мракът и дъщеря ми" е достъпна във формата EPUB, поддържан от повечето четци на електронни книги. Изключение прави само Amazon Kindle, поддържащ формата MOBI, но лесно и безплатно може да конвертирате сваления файл при помощта на безплатни онлайн конвертори.

"Мракът и дъщеря ми" съдържа 50 разказа и есета, написани в интервала между 1997 и 2011 години. Някои от тях са добре известни на читателите и любителите на фантастика, фентъзи и хорър по публикациите в сп. "Върколак", "Зона F", "Наука и техника" и др.

Този текст е публикуван с любезното съдействие и разрешение на Сибин Майналовски - бел. от Ради Радев

share button


Няма коментари:

Популярни публикации