Ако този блог ви е харесал! Ако информацията в него ви е била полезна! Ако искате да изразите благодарността си, или да подпомогнете бъдещото му развитие! Можете да натиснете този бутон, и да ме почерпите една бира с картофки! Благодаря ви!
Ако имате нужда от човек, притежаващ богата литературна култура и имащ дългогодишен опит с публикации, за редакторска и коректорска дейност, както и за PR, можете да се свържете с мен на:
narrator_sf@yahoo.com

събота, 1 септември 2012 г.

Конкурс за фантастичен разказ на „Денят започва с култура”


Единственото ежедневно предаване, посветено на културни теми в българския ефир „Денят започва с култура” на националната телевизия обявява конкурс за фантастичен разказ. Всички зрители, които пишат в жанровете научна фантастика, фантастика или фентъзи могат да изпращат своите разкази на e-mail: fantaziram@bnt.bg. Произведенията трябва да са до 3 стандартни страници (до 1800 знака на страница).

Избрани произведения или откъси от тях ще бъдат четени на Големия стол от „Малкото голямо четене” в специализираната рубрика на „Денят започва с култура” - „Столът”. Двадесет избрани разказа ще бъдат публикувани в книга.

5 коментара:

Г.Ф.Стоилов каза...

Г-н Радев, вие ще участвате ли?

Radi Radev каза...

Г-н Стоилов, при положение, че се познаваме от дълги години се учудвам, че ми задавате този въпрос.

Г.Ф.Стоилов каза...

В предвид, че нали ги знаем ония от конкурсите - все на техните си хора дават наградите ;) Иначе - искрени пожелания за първа награда!

Анонимен каза...

А какъв е всъщност крайният срок ?

Анонимен каза...

Какво стана всъщност с този конкурс? Ще има ли някакви срокове, обявяване на имена и резултати? Кога и къде, моля очаквам отговор.

Популярни публикации