Ако този блог ви е харесал! Ако информацията в него ви е била полезна! Ако искате да изразите благодарността си, или да подпомогнете бъдещото му развитие! Можете да натиснете този бутон, и да ме почерпите една бира с картофки! Благодаря ви!
Ако имате нужда от човек, притежаващ богата литературна култура и имащ дългогодишен опит с публикации, за редакторска и коректорска дейност, както и за PR, можете да се свържете с мен на:
narrator_sf@yahoo.com

понеделник, 24 юни 2013 г.

Нокът - Жизела (Джиджи) СедълмайерTALON – GIGI SEDLMAYER

"Нокът" е поредица от детски книги, сътворена по такъв начин. че да насърчи децата да знаят, че могат да постигнат всичко чрез смелост и решителност.

Книгите са написани на ясен и лесен за разбиране език, така че всички деца да могат да им се насладят.


За авторкатаЖизела (Джиджи) Седълмайер е родена на 19 май 1944 г. в Потсдам, предградие на Берлин в Германия.
Живяла е осемнайсет години в Нова Зеландия, а в момента живее в Австралия. Джиджи обича да пише и прекарва много време пред компютъра в разработване на нови сюжетни линии. Също така обича да плува, харесва и градинарството, четенето, гледа приключенски ДВД-та и ходи често на кино.

Buy Books/ Можете да купите книгите от поредицата "Нокът" на тази връзка:
http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss_1?url=search-alias%3Daps&field-keywords=gigi%20sedlmayer&sprefix=gigi+sedl%2Caps&rh=i%3Aaps%2Ck%3Agigi%20sedlmayer

Няма коментари:

Популярни публикации