Онлайн книжарница

събота, 15 февруари 2014 г.

Ангелският експеримент - Джеймс Патерсън


За първи път на български - тийн роман от Джеймс Патерсън!

„Егмонт България” издава „Ангелският експеримент” от утвърдения автор на бестселъри Джеймс Патерсън. Това е първата книга от вълнуващата и шеметна поредица „Максимум Райд”, с който Патерсън прави дебюта си в литературата за тийнейджъри. Екшън, адреналин, мистерии и ескалиращо напрежение ще посрещнат читателите от страниците на паранормалния трилър „Ангелският експеримент”.
Романът ще може да се открие в книжарниците от 18 февруари на цена от 12,90 лв. Той ще може да се закупи и в EPUB формат от iBookstore, както и в сайтовете за продажба на електронни книги, базирани у нас: biblio.bg, helikon.bg, mtel.bg/ebook, globulbooks.com, myebook.bg, ciela.com, books.bg и mobilis.bg.
Научете повече...

АНГЕЛСКИЯТ ЕКСПЕРИМЕНТ

Книга първа от „Максимум Райд”

Намерите ли куража да зачетете тази история,
ставате част от Експеримента...

Книгата

Шест деца, без семейства и дом, бягат, за да спасят живота си. Всъщност направо летят, защото Макс Райд и нейните приятели притежават много и най-различни необичайни способности. Но те не знаят откъде идват, кой ги преследва, защо са различни от всички останали хора... и дали са предопределени да спасят човечеството, или да го унищожат.

„Ангелският експеримент” е дебютната книга за тийнейджъри на Джеймс Патерсън. Подобно на останалите му творби и тя моментално се нарежда в класацията за бестселъри на редица авторитетни издания. Романът е предевн на над 20 езика, а правата за екранизацията са закупени от Columbia Pictures.

Отзивите

„Непрекъснат екшън съпровожда това спиращо дъха приключение от началото до края... Скорост и много вълнуващи обрати.” - Kirkus Reviews

„Романът носи всички черти на творбите на Патерсън за възрастни – забързано действие, екшън и мистерии. Майсторски написана, историята на Макс е изключително увлекателна.” - London Times

„Успехът на книгата се дължи както на сюжета, в който са вплетени концепции, близки до младите хора, така и на стила на писане на Патерсън – както винаги въздействащ, визуален и кинематографичен.” - USA Today


Авторът

Джеймс Патерсън е сред най-популярните автори в света. Неговите книги са продадени в 16 милиона екземпляра само в Северна Америка. Той е първият писател, оглавил едновременно класацията на New York Times за книги за възрастни и за деца. Носител на редица престижни международни награди, сред които „Едгар”, „Трилър на годината” и „Автор на годината”.
Още за Джеймс Патерсън ще откриете на jamespatterson.com

***
„Егмонт България” е водещо издателство за книги и списания в България, част от скандинавската медийна група „Егмонт”, лидер на пазара за детска и тийн литература.
Сред основните партньори на компанията са авторитетни издатели като Disney, Mattel, National Geographic и Warner Bros.
„Егмонт България” е издател на утвърдени и нашумели автори като Елиф Шафак, Дж. К. Роулинг, Стефани Майър, Рик Риърдън и Джон Грийн.

Няма коментари: