Онлайн книжарница

понеделник, 24 февруари 2014 г.

“Зовът на кукувицата” или кой уби Лула Ландри?


Здравейте!

Вярвате или не, приятели, читатели и почитатели на изкусните криминални интриги се събират, за да разплетат съвместно мистерията „Зовът на кукувицата“! Всички улики водят към Champagne Room Art Club, удобно разположен на пл. Народно събрание №3 в столицата.

Разследването няма да започне без Вас на 4 март 2014, вторник, от 20:00 ч., по простата причина, че Вие сте главното разследващо лице.

Безценни показания ще осигури небезизвестното издателство „Колибри“. В ролята на водещ влиза детектив Кирил Ефремов, макар да не е ветеран от войната в Афганистан, а очарователната Гери Турийска ще помага в разследването (казват, че е далеч по-веща в тези дела от секретарката на Корморан Страйк). Сред заподозрените са колоритни особи от театралната сцена, рока и рапа, които засега ще запазим в тайна.

Озарете с идеите си най-необичайното разследване, провеждано някога в столичен бар! Потопете се в атмосферата на тайнствен, нощен Лондон! Ще пием британски питиета и ще слушаме музика So British. Входът е свободен!

Неоспорими факти и обстоятелства по разследването: Робърт Галбрейт e новата звезда на сцената на криминалната литература. Въпросът е КОЙ се крие зад псевдонима и дали Дж. К. Роулинг има пръст в цялата работа. Опасяваме се, че единствено „Зовът на кукувицата“ може да отговори на този въпрос.

https://www.facebook.com/events/1468077640082013/

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Няма коментари: