Онлайн книжарница

петък, 30 май 2014 г.

Тайната на забранената книга - Карън Мари Монинг


Какво е това ши-саду!? Само едно упорито, силно и смело момиче като Макейла Лейн може да се добере до тази загадка. Но не защото иска да притежава забранената книга, а защото иска да открие убиеца на своята сестра и той да бъде наказан. Обаче Макейла или Мак не знае, че е осиновена и притежава сила да вижда отвъд човешкия свят.
Изпепеляваща е историята на младата жена, която постепенно се сблъсква с друиди, с Ънсийли и други същества, които притежават различни паранормални способности. Макейла въобще не знае какви опасности я заплашват. Не знае, че и тя самата е от Шийти зрящи, че е способна да убива, да елиминира. От друга страна ужасите, които преживява я карат да прави всичко възможно за да оцелее. Света в Ирландия е изпълнен с премеждия, но младата Мак преодолява ужасяващите я създания и това я прави не само по-силна, но и по-добра.
Когато открива, че Баронс не и е враг, тя убедено споделя с него: "Задаваше се война. Усещах го в костите си. Война, която да прекрати всички войни." Но колко тежки преживявания я чакат преди това. Тя, която преди се е ужасявала от насилието, започва да се бие с враговете си, когато в ръцете и попада копието на Лонгин. Джерико Баронс много пъти и доказва, че я пази, но как да му повярва, когато попада в този свят на насилие. Почти всичко, което открива я стряска - тя вижда как противното Ънсийли яде от жената до него. Момчетата-носорози също са предизвикателство, но Мак постепенно се научава да оцелява.
Покоряваща е обичта на Макейла към убитата и сестра, стремежът и да открие убиеца и дава сили, а когато научава, че има свръхестествени способности става още по-силна и самоуверена.
Вярна на паметта на сестра си, тя търси мрачната книга, защото усеща, че от това зависи съдбата на света. Едно красиво крехко момиче поема огромна отговорност, защото такъв е заветът на сестра и, но и защото е добра по душа.
Възхитителна е смелостта на Мак, защото се оказва между разнолики вампири, кръвожадни, отблъскващи същества, но тя не се предава, не се отказва. През цялото време се съмнява в Джерико Баронс, но продължава да се бори, да търси и оцелява. Оказва се, че между доброто и злото винаги има борба, но смелостта побеждава.

Купете Тайната на забранената книга тук:
http://egmontbulgaria.com/knigi-3/img-src-http-staticegmontbulgariacom-uopng-align-center-border-0-romantichni-romani-376/img-src-http-staticegmontbulgariacom-uopapng-align-center-border-0-nbsp-nbsp-paranormalna-romantika-371/1-taynata-na-zabranenata-kniga-2102.html

Няма коментари: