Онлайн книжарница

понеделник, 11 август 2014 г.

СПОДЕЛЕНАТА ТАЙНА - Л. Мари Аделин


С.Е.К.Р.Е.Т. #2

След поредното изпитание на съдбата, когато разбира, че любимият й Уил очаква дете от друга жена, Каси Рошибо решава да се включи в дейността на тайнствения дамски клуб С.Е.К.Р.Е.Т. и да помага на жените да се освобождават от задръжките си, да възвръщат своята самоувереност, да реализират най-смелите си сексуални фантазии, да опознаят себе си и така да променят изцяло живота си.

Случайността я среща с трийсет и една годишната Дофин, собственичка на малко магазинче в Ню Орлиънс, влюбена в рок звездата Марк, когото обаче никога не би се осмелила да заговори. Предателството на дългогодишния й приятел е смазало самочувствието й, превърнало я е в затворена, закопчана до уши жена, загубила представа за своята привлекателност. За да възроди сексуалния си плам и да събуди задрямалото си сърце, Дофин трябва да се освободи от миналите си рани. В продължение на една година, стъпка по стъпка, Каси е изминала пътя към собственото си Аз и ще помогне на Дофин. Но дали с наученото ще успее да задържи мъжа на сърцето си?

„Споделената тайна“ е очакваното продължение на еротичната сензация С.Е.К.Р.Е.Т. Това е роман за разкрепостения дух и за щастието от секса. И преди всичко – за смелостта да бъдеш себе си.

Няма коментари: