Онлайн книжарница

понеделник, 29 септември 2014 г.

Безкрайното море - Рик Янси


На 4 октомври „Егмонт” ще издаде „Безкрайното море”, втората книга в научнофантастичната антиутопична трилогия от Рик Янси. Първата книга от нея – „Петата вълна”, превзе бестселър класациите още с излизането си в САЩ, а екранизацията ще се завърти по кината през 2016 г.
„Безкрайното море” ще се появи на книжния пазар у нас едновременно в хартиен и електронен формат. Е-книгата ще може да се закупи в EPUB формат от iBooks Store и Amazon, както и в сайтовете за продажба на електронни книги, базирани у нас като biblio.bg, helikon.bg, mtel.bg/ebook, ciela.com и mobilis.bg.

Научете повече...

БЕЗКРАЙНОТО МОРЕ
ПЕТАТА ВЪЛНА, книга 2

Как да прочистиш Земята от седем милиарда души?
Като лишиш хората от тяхната човечност, разбира се...

Книгата

Да преживееш първите четири вълни е почти невъзможно. Но не и за Каси Съливан. В нейния свят обаче доверието, което някога е свързвало хората, вече не съществува. Петата вълна се надига и Каси, Бен и Рингър са принудени да се изправят срещу Другите, чиято крайна цел е изтребването на човешката раса.
Каси и нейните приятели не са виждали дълбините, до които Другите са се докосвали. Но и Другите никога не са си и представяли висините, до които човечеството може да достигне във финалната битка между живота и смъртта, надеждата и отчаянието, любовта и омразата.

Отзивите

„Петата вълна” е забележителен феномен на книжния пазар отвъд Океана, който без съмнение скоро ще „залее” както Стария континент, така и България. Бестселър поредица на New York Times, Publishers Weekly и Amazon, преведена на над 25 езика, екранизацията по първата книга от нея вече е в ход. Зад продукцията, която ще се появи по кината през 2016 г., стоят GK Films и Sony Pictures, а в главната роля на Каси ще гледаме Клоуи Грейс Морец (от римейка на „Кери”).
Трейлърът на „Безкрайното море” може да гледате тук: https://www.youtube.com/watch?v=noNvMmCA27I
Повече за поредицата ще научите оттук: http://egmontbulgaria.com/knigi-3/drugi-romani-119/nauchna-fantastika-319/petata-valna-330/

Авторът

Рик Янси е роден и израснал във Флорида. Завършва английска литература в университета „Рузвелт” в Чикаго и 20 години работи като данъчен инспектор, преди съпругата му да го вдъхнови и окуражи да последва мечтата си. От 2004 г. е писател на пълно работно време. Автор е на 13 романа и автобиография. Книгите му носят не само международно признание, но и престижни литератури отличия. Може да го посетите онлайн на rickyancey.com.

* * *

„Егмонт” е водещо издателство за книги и списания в България, част от скандинавската медийна група „Егмонт”. Мисията на компанията е да създава и разказва истории.
Сред основните й партньори са авторитетни компании като Disney, Mattel, National Geographic, Warner Bros и др.
„Егмонт” е издател на силни и утвърдени автори като Елиф Шафак, Дж. К. Роулинг, Стефани Майър, Рик Риърдън, Джон Грийн, Вероника Рот и др.
Повече за „Егмонт” в България: egmontbulgaria.com, facebook.com/egmont.bg
Официална страница на „Егмонт”: egmont.com

Няма коментари: