Онлайн книжарница

сряда, 17 септември 2014 г.

„Егмонт” издава „Падение и подем”


Третата книга във фентъзи трилогията Гриша излиза на 20 септември

Спиращ дъха финал на една красива и завладяваща история. Това е „Падение и подем” – третата и последна книга от фентъзи трилогията Гриша. Романът излиза едновременно в хартиен и електронен формат на 20 септември. Е-книгата ще може да се закупи в EPUB формат от iBooks Store и Amazon, както и в сайтовете за продажба на електронни книги, базирани у нас като biblio.bg, helikon.bg, mtel.bg/ebook, globulbooks.com, ciela.com и mobilis.bg.

Научете повече...

ПАДЕНИЕ И ПОДЕМ

Столицата е покорена.
Тъмнейши управлява от сенчестия си трон.
Съдбата на Равка отново е в ръцете
на Алина...

Книгата

Скрита дълбоко в древна мрежа от тунели и пещери, силите на Алина са отслабени. На всичкото отгоре тя трябва да се примири със зелотите, които се отнасят към нея като към светица. Плановете ѝ обаче са да се възстанови колкото се може по-бързо, за да се впусне в преследване на неуловимия феникс. А надеждата ѝ е, че принцът беглец все още е жив.
Алина ще трябва да сключи нови съюзи и да преглътне стари вражди. Но докато разкрива тайните на Тъмнейши, тя ще повдигне и булото над минало, което завинаги ще промени представата ѝ за тяхната връзка и за силата, която самата тя притежава. Фениксът е единственото нещо, което може да спаси Равка от унищожение. Залавянето му обаче може да коства на Алина бъдещето, за което толкова много се бори.

Отзивите

Бестселър трилогията на New York Times и Amazon е преведна в 17 държави, а правата за екранизацията са закупени от DreamWorks. „История, несравнима с нищо, което досега съм чела.“ – така я определя авторката на хитовата поредица „Дивергенти” Вероника Рот. „Невероятен микс от приключение, романтика и фентъзи“, допълва друг един популярен писател Рик Риърдън.

Информация за цялата поредица и откъси от романите ще откриете тук: http://egmontbulgaria.com/knigi-3/drugi-romani-119/fentazi-romans-277/trilogijata-grisha-325/

Авторът

Родена в Йерусалим, израства в Лос Анджелис и завършва английска литература в университета Йейл. Работи като журналист и копирайтър, преди да последва мечтата си и да напише първия си роман. Утолява страстта си към блясъка, таласъмите и костюмите чрез другата си кариера на холивудски гримьор. Междувременно свири и в собствена група, Captain Automatic. Посетете сайта на авторката тук: http://www.leighbardugo.com


* * *

„Егмонт” е водещо издателство за книги и списания в България, част от скандинавската медийна група „Егмонт”. Мисията на компанията е да създава и разказва истории.
Сред основните й партньори са авторитетни компании като Disney, Mattel, National Geographic, Warner Bros и др.
„Егмонт” е издател на силни и утвърдени автори като Елиф Шафак, Дж. К. Роулинг, Стефани Майър, Рик Риърдън, Джон Грийн, Вероника Рот и др.
Повече за „Егмонт” в България: egmontbulgaria.com, facebook.com/egmont.bg
Официална страница на медийна група „Егмонт”: egmont.com

Няма коментари: