Ако този блог ви е харесал! Ако информацията в него ви е била полезна! Ако искате да изразите благодарността си, или да подпомогнете бъдещото му развитие! Можете да натиснете този бутон, и да ме почерпите една бира с картофки! Благодаря ви!
Ако имате нужда от човек, притежаващ богата литературна култура и имащ дългогодишен опит с публикации, за редакторска и коректорска дейност, както и за PR, можете да се свържете с мен на:
narrator_sf@yahoo.com

неделя, 19 октомври 2014 г.

ПОСЛЕДНИЯТ КАНДИДАТ - Джеймс Дашнър


ЛАБИРИНТЪТ
Трета книга
ПОСЛЕДНИЯТ КАНДИДАТ
Джеймс Дашнър

Сам си! Наближава краят! Не им вярвай!


ЗЛО е отнела на Томас всичко: живота му, спомените, а сега и единствените му приятели – езерните. Но най-сетне краят е близо. Изпитанията приключват след един последен тест.
Дали обаче някой ще оцелее?
Това, което ЗЛО не знае, е, че Томас си спомня далеч повече, отколкото смята. И то е достатъчно, за да не повярва на нито една тяхна дума.
Ала истината ще бъде ужасяваща.
Томас е победил Лабиринта. Оцелял е в Обгорените земи. Рискувал е всичко, за да спаси приятелите си. И тъкмо истината може да е тази, която ще сложи край на всичко това.
Времето за лъжи е отминало.

За автора:
Джеймс Дашнър е роден и израсъл в Джорджия, но сега живее и работи в Скалистите планини. Научете повече за него, надникнете в jamesdashner.com.

Няма коментари:

Популярни публикации