Онлайн книжарница

събота, 4 октомври 2014 г.

„Егмонт България” издава нов роман от жанра паранормална романтика в романтичната си издателска линия


Ново заглавие от романтичната линия на „Егмонт България” ще може да се открие в хартиен и електронен вариант от 4 октомври 2014 г. Това е „Търсенето на скритата истина” (паранормална романтика), книга четвърта в поредицата на Карърн Мари Монинг.


Романът излиза под това лого, запазена марка на издателство „Егмонт България”. Уо е името на планетата-богиня Венера на езика на старите българи – символ на любовта и женското начало.


Повече информация за „Търсенето на скритата истина” ще откриете на следващата страница. Посетете и фейсбук страницата на книгите на адрес facebook.com/romance.egmont

* * *

„Егмонт България” е водещо издателство за книги и списания в България, част от скандинавската медийна група „Егмонт”. Мисията на компанията е да създава и разказва истории.
Сред основните партньори на издателството са авторитетни компании като Disney, Mattel, National Geographic, Warner Bros и др.
„Егмонт България” е издател на силни и утвърдени автори като Елиф Шафак, Дж. К. Роулинг, Стефани Майър, Рик Риърдън, Джон Грийн, Вероника Рот и др.

ТЪРСЕНЕТО НА СКРИТАТА ИСТИНА
Книга четвърта от поредицата „Тайната на забранената книга”

• Бестселър автор на New York Times
• Филмовите права са закупени от Dreamworks
• Носител на награда Romantic Times Reviewers' Choice



„Непрестанен екшън и секси напрежение поддържат огъня на битката между доброто и злото в третата част от бестселър поредицата на Монинг”
– Library Journal

Те откраднаха миналото ми, но бъдещето си няма да им дам.

Когато стените между света на хората и царството на фае се срутват, освобождавайки ненаситни зли фае от техния леден затвор, МакКайла Лейн е хваната в смъртоносен капан. Тя е в плен и не помни коя е – единственият жив човек, който може да издири Шинсар Дъб.
Да се завърне отвъд забравата, е първата стъпка за Мак по пътя, който ще я преведе през коварните улици на Дъблин. Съмнителна тайна древна секта, плетеница от лъжи на мъжете, които твърдят, че са й съюзници, и илюзорният свят на фае, където нищо не е такова, каквото изглежда – Мак е принудена да се изправи пред истина, която ще разтърси душата й.

Карън Мари Монинг

Карън Мари Монинг е бестселър автор на New York Times и носител на наградата RITA. Преди да се отдаде на писателската кариера, работи като барман, компютърен консултант и специалист по застраховане. Тя е автор на 15 романа, а книгите й са публикувани на близо 40 езика. Посетете я онлайн на http://www.karenmoning.com/

Няма коментари: