Онлайн книжарница

сряда, 19 ноември 2014 г.

ЕГМОНТ издава „Отпор” – финалът на поредицата ЛУКС


Издателство „Егмонт” представя дългоочаквания финал на поредицата ЛУКС от Дженифър Л. Арментраут. Петата и последна книга „Отпор” излиза на книжния пазар у нас на 22 ноември едновременно в хартиен и електронен вариант. Е-книгата ще може да се закупи в EPUB формат от iBooks Store и Amazon, както и в сайтовете за продажба на електронни книги, базирани у нас като biblio.bg, helikon.bg, mtel.bg/ebook, ciela.com и mobilis.bg.

Научете повече...

ОТПОР
Книга пета от поредицата ЛУКС

Те се нуждаят един от друг, за да оцелеят...

Книгата

Кейти знае, че нищо не е същото след нощта на пристигането на луксианците. Но това, което не може да разбере, е как Деймън застава на тяхна страна, след като те заплашват да изтрият от лицето на земята всяко човешко същество и всеки хибрид. Но линията между доброто и злото вече е толкова тънка, че все едно я няма.
Деймън ще направи всичко, за да спаси тези, които обича. Дори това всичко да е предателство. Вече е почти невъзможно да различиш приятел от враг, а да стоиш и да гледаш отстрани как света се разпада, изобщо не е опция. Но, за да спасят приятелите си, и човечеството, те първо ще трябва да изгубят всичко.

Отзивите
Бестселър поредица на New York Times и USA TODAY, ЛУКС се издава в 12 държави, сред които САЩ, Бразилия, Русия, Франция, Германия и Турция. Филмовите права са закупени от Sierra/Affinity и феновете с нетърпение очакват екранизацията на любимата си история.
Последната книга в поредицата – „Отпор”, се нарежда в бестселър класациите на редица международни издания. В България „Основа”, предишният роман в серията, дебютира под номер 2 в топ 10 за най-продавани книги във вериги книжарници „Хеликон”, а „Отпор” се чака с огромно нетърпение от (по)читателите.

Авторът
Дженифър Л. Армантроут е бестселър автор на New York Times и USA Today на романи за тийнейджъри на. Под псевдонима Джей Лин тя има издадени поредица и от романтични книги, някои от които могат да се открият и на българския пазар. Това са „Ще те чакам” и „Бъди с мен”, част от романтичната линия на „Егмонт” Уо.
Поностоящем писателката живее в Западна Вирджиния със съпруга си и прекарва свободното си време в четене и гледане на филми със зомбита. Може да я посетите онлайн на jenniferarmentrout.com

* * *

„Егмонт” е водещо издателство за книги и списания в България, част от скандинавската медийна група „Егмонт”. Мисията на компанията е да създава и разказва истории.
Сред основните й партньори са авторитетни компании като Disney, Mattel, National Geographic, Warner Bros и др.
„Егмонт” е издател на силни и утвърдени автори като Елиф Шафак, Дж. К. Роулинг, Стефани Майър, Рик Риърдън, Джон Грийн, Вероника Рот и др.
Повече за „Егмонт” в България: egmontbulgaria.com, facebook.com/egmont.bg
Официална страница на „Егмонт”: egmont.com

Няма коментари: