Онлайн книжарница

четвъртък, 4 декември 2014 г.

„Егмонт” на Коледния панаир на книгата

Издателство „Егмонт” има удоволствието да ви покани на 42 Софийски международен панаир на книгата от 9 до 14 декември в НДК. Заповядайте на щанд №210 в НДК (в централната част на сградата, на втория етаж), за да се срещнете с творбите на утвърдени автори в уюта на нашия кът – дом на приказни, весели, мъдри, приключенски, фантастични и романтични истории. Ще ви посрещнем както винаги – с усмивка и добро настроение, за да поговорим за хубавите книги и да се подготвим заедно за магията на празниците. Ще се радваме да открием заедно предколедните дни на книгата на щанда ни от 17.30 ч. във вторник, 9 декември, на по чаша хубаво вино.
През шестте дни на Панаира при нас ще откриете...
• приказки и образователни поредици с героите на „Дисни”, сред които Принцесите, Колите и Самолетите, Мечо Пух, София Първа, Мики и Мини Маус, Анна и Елза от „Замръзналото кралство” и много, много други
• занимателни книги с Барби и Монстър Хай и приключенията на Маша и Мечока
• докосващи душата и вълнуващи въображението романи на Рик Риърдън („Героите на Олимп”), Джон Грийн („Вината в нашите звезди”), Вероника Рот („Дивергенти”), Дж. К. Роулинг („Хари Потър”), Стефъни Майър („Здрач”), Елиф Шафак („Майстора на куполи”), Костас Монтис („Господарят Батистас и останалото”) и Людмила Филипова („Войната на буквите”)
• популярни и обичани поредици като „Магистериум” на Холи Блек и Касандра Клеър, „Изборът” на Кийра Кас, „Последната игра” на Джеймс Фрей, както и официалните наръчници за гейминг сензацията Minecraft и книгата „Магията на плетенето” (Loom magic), вдъхновена от новата световна мания – плетенето с цветни ластици
• завладяващи #КнигиЗаЛюбов от автори като Анна Тод („След”), Кристина Лорен („Красив негодник”), Джей Лин („Ще те чакам”), Ема Чейс („Заплетени”) и Карън Мари Монинг („Тайната на забранената книга”)
• богати на информация и красиво илюстровани издания на „Нешънъл джиографик” – пътеводители и енциклопедии

В духа на сезона и наближаващите празници гостите, закупили книга от щанда на „Егмонт”, ще получат подарък. При покупка до 10 лв. читателите ще получат коледна шапка за празнично настроение; от 10 до 20 лв. подаръкът е книгата с идеи за домашна украса „Развихрена Коледа”, а за покупка на книга или книги на стойност над 20 лв. – официалното продължение на приключенията на Мечо Пух „Завръщане в Голямата гора” от Дейвид Бенедиктъс. Тези, които нямат възможност да посетят Панаира, ще могат да се възползват от същите подаръци при поръчки на книги онлайн от сайта egmontbulgaria.com
И още - всеки посетител, който се снима с любима книга на „Егмонт” на щанда, после качи снимката в социална мрежа по избор с #VDomaNaEgmont и # със заглавието на книгата, с която се е снимал, ще получи подарък – е-книга от каталога на издателството.
Още приятни изненади очакват гостите на щанда на „Егмонт”. За тях ще научите, като се присъедините към събитието в социалната мрежа Facebook тук: https://www.facebook.com/events/356841084498054/ и като ни посетите от 9 до 14 декември в НДК. Ще ви очакваме!
* * *

За „Егмонт”

„Егмонт” е водещо издателство за книги и списания в България, част от скандинавската медийна група „Егмонт”. Мисията на компанията е да създава и разказва истории.
Сред основните й партньори са авторитетни компании като Disney, Mattel, National Geographic, Hasbro, Animaccord, Warner Bros и др.
В България „Егмонт” е издател на силни и утвърдени автори като Елиф Шафак, Дж. К. Роулинг, Стефани Майър, Рик Риърдън, Джон Грийн, Вероника Рот, Людмила Филипова и др.
Повече за „Егмонт” в България: egmontbulgaria.com, facebook.com/egmont.bg
Официална страница на „Егмонт”: egmont.com

Няма коментари: