Онлайн книжарница

неделя, 15 февруари 2015 г.

Да измамиш смъртта - Лори Фостър


Третата книга в поредицата „Любов под прикритие” – „Да измамиш смъртта”, от Лори Фостър излиза на 14 февруари под импринта за романтична литература на „Егмонт” „Уо”. Бестселърът на New York Times, USA Today, Publisher’s Weekly и Spiegel ще запознае българските читатели с историята на Роуди Йейтс и Ейвъри Мълинс.
Романтичният трилър излиза едновременно в хартиен и електронен формат. Е-книгата ще може да се закупи в EPUB формат от iBooks Store и Amazon, както и в сайтовете за продажба на електронни книги, базирани у нас като biblio.bg, helikon.bg, mtel.bg/ebook, ciela.com и mobilis.bg.

Научете повече...

ДА ИЗМАМИШ СМЪРТТА
Книга трета в поредицата „Любов под прикритие”

Привличането, което мъж изпитва към единствената жена, която не може да има, е на път да го забърка в големи неприятности...

Книгата
Харизматичният Роуди Йейтс не е от типа мъже, на които жените отказват. Когато се опитва да се сближи със сервитьорката Ейвъри Мълинс, е напълно убеден, че ще получи номера й. Но мистериозната красавица има своите причини да спазва дистанция, сред които минало, което би могло да се завърне, преследвайки и двама им.
Ейвъри се опитва да забрави тайната, която Роуди е твърдо решен да разкрие. Но когато историята се повтаря, именно той влиза в ролята на неин защитник. Искрите помежду им пламват и тя е прунудена да избира между сигурността, която най-накрая е открила, и страстта, за която винаги е мечтала.

Авторът
Лори Фостър е бестселър автор на Waldenbooks, Borders, USA Today, Publisher’s Weekly и New York Times. Писателката вярва, че човек трябва да помага на общността, колкото се може повече, и организира специални конкурси в съдружие с издателства, чрез които помага на много млади автори да пробият. Може да научите повече за нея, като я посетите на http://lorifoster.com/


* * *


„Егмонт” е водещо издателство за книги и списания в България, част от скандинавската медийна група „Егмонт”. Мисията на компанията е да създава и разказва истории.
Сред основните й партньори са авторитетни компании като Disney, Mattel, National Geographic, Warner Bros и др.
„Егмонт” е издател на силни и утвърдени автори като Елиф Шафак, Дж. К. Роулинг, Стефани Майър, Рик Риърдън, Джон Грийн, Вероника Рот, Людмила Филипова и др.
Повече за „Егмонт” в България: egmontbulgaria.com, facebook.com/egmont.bg
Официална страница на „Егмонт”: egmont.com

Няма коментари: