Онлайн книжарница

сряда, 18 февруари 2015 г.

Копнеж за растящо творчество


Фондация „Човешката библиотека“ (http://choveshkata.net/blog/), клуб „Светлини сред сенките“ (http://svetlinisredsenkite.com/), Фентъзи ЛАРП център (http://fantasylarpcenter.com/), електронно списание SciFi.bg (http://scifi.bg/), Клуб за екология, самосъзнание и фантастика „ВОДА“ и клуб „ЕКОРАВНОВЕСИЕ“ канят всички автори на възраст от 6 до 27 години (включително) да участват в

Копнеж за растящо творчество

Копнежът е отворен към всеки, който пише на български език. Тази година темата му е „Как спасяваме света“, където „свят“ и „спасяване“ се тълкуват съвсем свободно. Включени са и три рисунки на младия художник Християн Трифонов, победител в по-ранния Копнеж за илюстрации на антологията „За спасяването на света“, които да вдъхновяват пишещите творци.

Крайният срок за участие е 31 март 2015.

Пълните условия на Копнежа са описани в сайта на Човешката библиотека: http://choveshkata.net/blog/?p=5325.

Наградите ще бъдат обявени през втората половина на април. Част от тях са книги от Човешката библиотека (електронни и хартиени), публикация онлайн, участие в писателски работилници и включване в бъдещия сборник „Как спасяваме света“, който поема щафетата от антологията „За спасяването на света“, представяща над 40 български автори, търсили спасение през последния половин век. Ред е да се вслушаме и в следващото поколение.

За актуална информация:
http://choveshkata.net/blog/?p=5325

Няма коментари: