Онлайн книжарница

вторник, 3 февруари 2015 г.

Ревю на "Сняг вали. Три романтични истории" от Джон Грийн, Морийн Джонсън и Лорън Миракъл


Няма по-чиста, по-красива любов от юношеската. Също като белите снежинки чувствата на младежите са неопетнени и много силни. Те преживяват не само това, което любимите им казват, но и неизреченото, загатнатото.
Джубили е влюбена в Ноа и иска, както тя непрекъснато мисли за него, така и той да доказва, че я обича. Закъсването в зимната нощ в дерайлираия влак и отваря очите. Тя разбира, че може да бъде обичана още повече, че за Ноа е нещо като развлечение, което не заслужава особено внимание. В тази трудна за нея нощ Ноа дори не се опитва да я изслуша. Докато непознатият Стюарт полага всички усилия да и помогне, да я спаси, да покаже, че е влюбен в нея от пръв поглед. Джули усеща истинската любов и отвръща с целувка. Дори сравнението на стаите разкрива характера на момчетата. Подреденият Ноа е пресметлив в приятелството, а разхвърляният Стюарт обича всеотдайно, силно, но не прощава предателството.
Той все още тъгува за Клоуи, но не може да прости изневярата. Именно Стюарт разкрива на Джули, че не трябва да обича момче, което я прави на глупачка.
Джеб и Ади са другата двойка, чиято Коледа е пред проваляне заради обърканите им отношения. Всичките прекрасни чувства, преживявания и раздори са разкрити в навечерието на Коледа, когато хората очакват чудеса, когато всеки се надява на необикновено приключение.
Празникът наистина сбъдва много мечти, донася радост на тези прекрасни юноши, които постоянно са заети с учене или работа, без това да им пречи да са искрени и ясни в своите чувства.
Трогателно е и приятелството на трите момичета, които са готови на всичко за да зарадват своята приятелка.

Купете "Сняг вали. Три романтични истории" тук:
http://egmontbulgaria.com/avtori-57/dzhon-griyn-326/snjag-vali-2356.html

Няма коментари: