Ако този блог ви е харесал! Ако информацията в него ви е била полезна! Ако искате да изразите благодарността си, или да подпомогнете бъдещото му развитие! Можете да натиснете този бутон, и да ме почерпите една бира с картофки! Благодаря ви!
Ако имате нужда от човек, притежаващ богата литературна култура и имащ дългогодишен опит с публикации, за редакторска и коректорска дейност, както и за PR, можете да се свържете с мен на:
narrator_sf@yahoo.com

вторник, 14 април 2015 г.

ЕГМОНТ издава продължението на бестселъра „Уил Грейсън, Уил Грейсън”


Издателство „Егмонт” представя „Здраво прегърни ме”, продължението на бестселъра на New York Times, а у нас на верига книжарници „Хеликон” „Уил Грейсън, Уил Грейсън”. Книгата ще излезе в хартиен и електронен формат на 18 април. В нея един от най-колоритните образи в литературата се завръща, за да разкаже всичко за себе си. Романът ще запознае читателите с историята на Тайни Купър от „Уил Грейсън, Уил Грейсън”, поднесена под формата на мюзикъл – точно по вкуса на Тайни.

Научете повече...

ЗДРАВО ПРЕГЪРНИ МЕ
Тайни Купър в светлината на прожекторите

Книгата
Готови ли сте за малко джаз? Тайни Купър открадна сърцата на читателите в „Уил Грейсън, Уил Грейсън“. Сега е време той да разкаже своята история – от невероятното си раждане и детство до великото търсене на истинската любов. Да не забравяме и небезизвестния парад на бившите гаджета. И какъв по-хубав начин на представяне на историята му от мюзикъл! Пропита с хумор и истина, тази книга ще докосне и най-не музикалните души.
Цена: 9,90 лв.
Обем: 192 стр.

Отзивите

Премиерата на „Здраво прегърни ме” в САЩ е на 17 март 2015 г., като романа бързо печели както сърцата на читателите, така и отлични отзиви от критиката. „Тайни открадна сърцата ни”, възкликват от Entertainment Weekly. „Ще припаднете от смях”, обещават от Kirkus Reviews.

Авторът

Дейвид Левитан е популярен американски автор на книги за тийнейджъри. Сред най-известните му романи се нареждат Nick and Norah's Infinite Playlist, публикуван през 2006 г. и адаптиран за големия екран през 2008 г., и „Уил Грейсън, Уил Грейсън”, написан в съавторство с Джон Грийн.

Няма коментари:

Популярни публикации