Онлайн книжарница

сряда, 6 май 2015 г.

„Близнаците Тапър подемат война (един с друг)” вече и на български


Издателство „Егмонт” представя „Близнаците Тапър подемат война (един с друг)”, първа книга в нова поредица, дело на популярния американски сценарист Джеф Родки. Тя се издава в над 10 държави и се състои от четири книги, представители на характерния жанр художествена литература с илюстрации.
„Близнаците Тапър подемат война (един с друг)” ще излезе едновременно в хартиен и електронен формат на 9 май. Е-книгата ще може да се закупи в EPUB формат от iBooks Store, както и в сайтовете за продажба на електронни книги, базирани у нас като biblio.bg, helikon.bg, mtel.bg/ebook, ciela.com и mobilis.bg.
Научете повече...

БЛИЗНАЦИТЕ ТАПЪР подемат война
(един с друг)

Книгата

„Близнаците Тапър подемат война (един с друг)” е чудесна съвременна комедия с участието на дванадесетгодишните Клаудия и Рийс, които не биха могли да бъдат по-различни един от друг, освен в решителността си да победят в ожесточена война с пакости! Когато обаче състезанието се превръща в битка, в която са позволени всички средства, близнаците трябва да преценят дали усилията да се унищожат взаимно си струват.
Представена като колоритен „устен разказ“ от близнаците и техните приятели и включваща снимки, скрийншотове, чат история, онлайн игри и текстови съобщения, „Близнаците Тапър” е изключително забавна и автентична илюстрация на това какво е да растеш в нашия дигитално пренаситен свят.

Цена: 9,90 лв.
Обем: 224 стр.

Авторът

Джеф Родки е автор на хумористичната поредица за деца „Близнаците Тапър” и приключенската поредца Chronicles of Egg. Номиниран за наградата Emmy, той е сценарист на хитови филми като „Татковата детска градина”, RV, „Късмет, Чарли” и It's Christmas на Disney Channel.

Няма коментари: