Представена публикация

A Man Of No Magic

Book Description The protagonist Marcus was born an outsider. He could not cast even a single spell. People like him are one in a thousand...

сряда, 10 юни 2015 г.

ЕГМОНТ издава „Аз съм знаменитост” от Кейти Бърчъл


„Егмонт” издава романа „Аз съм знаменитост” от Кейти Бърчъл. Той ще може да се открие едновременно в хартиен и електронен формат от 13 юни. Е-книгата ще може да се закупи в EPUB формат от iBooks Store, както и в сайтовете за продажба на електронни книги, базирани у нас като biblio.bg, helikon.bg, ciela.com и mobilis.bg.
„Аз съм знаменитост” е увлекателен тийн роман, към чийто главен герой – Ана, младите читатели бързо ще се привържат. Тя е забавна, сърдечна и от време на време изпада в нелепи ситуации.

Научете повече...


АЗ СЪМ ЗНАМЕНИТОСТ
Всички искат да бъдат популярни, нали така?

Книгата

Житейските цели на Ана Хънтли са съвсем простички:
1. Да науча КУЧЕ (лабрадорът ми) да дава пет. Това е най-амбициозният ми проект досега.

2. Да НЕ ПАЛЯ (отново) косата на второто най-популярно момиче в училище.

3. Да задържа двамата си нови (и единствени) училищни ПРИЯТЕЛИ.

4. Да разбера дали 1 и 2 не са причината да съм социално пренебрегвана, т.е. аутсайдер.

5. Да отида да раздавам ориз в Африка.

6. Да се крия с Куче в килера до края на живота ми, след като татко се сгоди за най-известната актриса на света и сега ПАПАРАЦИТЕ искат да изтипосат лицето ми по всички вестници.

7. Оризът май не е достатъчен? Може би трябва да раздавам шоколад в Африка. Все пак обичам шоколад. Трябва да измисля как да раздавам шоколад от килера...

Цена: 12,90 лв.
Обем: 336 стр.

Авторът

Кати Бърчал е журналист и носител на наградата за най-добър литературен дебют от 24/7 Theatre Festival през 2011 г. Сред най-любимите ѝ неща са трите ѝ лабрадора, комиксите на Марвел и Джейн Остин.

Няма коментари: