Онлайн книжарница

понеделник, 5 октомври 2015 г.

„Егмонт” публикува [НЕ] продължението на нашумялата книга на Емил Конрад „Нещата, на които не ни учат в училище”



Влогърът ще се срещне с фенове от още 9 града за представяне на второто допълнено издание

Обновеното издание на „Нещата, на които не ни учат в училище: [НЕ] продължението” от най-успешния български влогър Емил Конрад ще се появи едновременно в хартиен и електронен формат на 10 октомври, както беше планирано по-рано тази година.

Книгата включва тринадесетата глава, която беше оставена за дописване от читателите в първото издание. Над 300 от тях изпратиха своите предложения до Емил Конрад, а той избра историята на 18-годишната Дебора Кръстева от Велико Търново, озаглавена „Любов”. Почитателите на влогъра ще открият в книгата и 4 нови илюстрации на страниците с QR кодовете, чрез които се достига до 4 нови специално създадени видеа.

Съвместната работа с Емил Конрад продължава стратегията на „Егмонт” да развива новаторски издателски проекти, вдъхновени от популярни и талантливи автори на дигитално съдържание. Те излизат под импринта „Кубар” на „Егмонт”.

Гледайте видеото, в което Емил представя „Нещата, на които не ни учат в училище: [НЕ] продължението”: https://www.youtube.com/watch?v=Ld6a334WNIAъ

Читателите, поръчали книгата предварително от сайта на „Егмонт” до 7 октомври, ще я получат с автограф от популярния влогър и с поименно обръщение, както беше при първото й издание. А за първите 3500 от тях издателството е приготвило и специален подарък – тениска по дизайн на Емил Конрад

За първите 24 часа след старта на предварителните поръчки на книгата те отчeтоха същите темпове както при първото издание от февруари тази година. Тогава предварителните заявки на книга с автограф от сайта на издателството възлизаха на 5970 бройки. Всички те бяха подписани лично от Емил в рамките на 5 дни.

Излизането на „Нещата, на които не ни учат в училище: [НЕ] продължението” ще бъде съпроводено от срещи с читатели в 9 града. Програмата на гостуванията на Конрад в страната е следната:

9 октомври, петък, 16 ч. - Сливен, книжарница „Хеликон” (ул. „Цар Освободител” №28)
10 октомври, събота, 14 ч. - Добрич, книжарница „Хеликон” ( ул. „25 септември” №34)
11 октомври, неделя, 14 ч. - Габрово, книжарница „Хеликон” (бул. „Априлов” №40)
17 октомври, събота, 14 ч. - Видин, книжарница „Приятели” (ул. „Градинска” №7)
18 октомври, неделя, 13 ч. - Враца, книжарница „Приятели” (ул. „Никола Войводов” №9)
24 октомври, събота, 14 ч. - Кърджали, книжарница „Хеликон” (бул. „България” №58)
25 октомври, неделя, 11 ч. - Хасково, книжарница „Приятели” (бул. „Съединение” №12 )
31 октомври, събота, 12 ч. - Кюстендил, книжарница „Хеликон” (ул. „Демокрация” №33)

Първото издание на „Нещата, на които не ни учат в училище” се превърна във феномен още при излизането си на 7 февруари тази година. Към настоящия момент продажбите надхвърлят 40 000 бр. Вече 38 седмици подред книгата не слиза от класацията за най-продавани тийн заглавия на верига книжарници „Хеликон”. Над 7000 развълнувани фена се срещнаха с Емил Конрад при турнето му из страната през февруари и март.

Повече за първата книга на Конрад може да прочетете тук: http://egmontbulgaria.com/info-zona-10/novini-i-sabitija-12/egmont-startira-nova-izdatelska-linija-vdahnovena-ot-populjarni-zvezdi-ot-digitalnija-svjat-582/


НЕЩАТА, НА КОИТО НЕ НИ УЧАТ В УЧИЛИЩЕ
[НЕ] ПРОДЪЛЖЕНИЕТО

Едно от най-важните неща е да не правите нещо само защото нямате друг вариант. Винаги има друг вариант.

КНИГАТА

На страниците на „Нещата, на които не ни учат в училище“ са събрани дванадесет смешно-сериозни, комично-трагични истории. Лъжата, страхът, щастието и очакванията – това са само част от темите в книгата. Броят на историите кореспондира на дванадесетте класа в училище и всяка от тях засяга тема, близка не само до тийнейджърите. Тринадесетата глава е дописана от читател, избран лично от Емил Конрад сред 300 писма на фенове. Четири от илюстрациите в нея съдържат QR кодове, които при зареждане отвеждат до четири нови клипа, създадени специално за новото издание.

АВТОРЪТ

Емил Конрад качва първите си видеа в интернет през 2006 г., когато е едва на 17 години, първоначално на английски език. Голяма популярност набира няколко години по-късно, когато, вече на български, в своите клипове започва да разказва за нещата, които му се случват в реалния живот, по забавен и атрактивен начин. Снима в дома си и сам обработва видеата си. Създава различни персонажи, най-известният от които е Силвето, която изиграва сам. Най-популярните му поредици от видеа са „Истината или се осмеляваш” и „Войната на половете”. Понастоящем има над 260 хиляди фена във Facebook, близо 185 хиляди абоната в YouTube.

Вижте историята на Емо, разказана от самия него във влога му: http://goo.gl/cs653R

Присъeдинете се към него в социалните мрежи:

YouTube: https://www.youtube.com/user/emilconrad
Facebook https://www.facebook.com/EmilKConrad
Twitter https://twitter.com/EmilConrad
Instagram http://instagram.com/emilconrad
Tumblr http://emilconrad.tumblr.com/
Snapchat emilconrad

Няма коментари: