Онлайн книжарница

четвъртък, 16 февруари 2017 г.

Новото издание на мобилната викторина #BooQuiz събира най-големите фенове на Хари Потър


Книгите за Хари Потър съпътстват детството на мнозина от нас. Доколко обаче феновете на младия магьосник познават света му? Поставили сме си за цел да разберем това и заедно с Читалище.то, издателство “Егмонт” и сайта „Детски книги“ да отличим най-верните сред тях.

Срещата “Познаваш ли света на Хари Потър?” на 18 февруари от 12 в Читалище.то ще даде финал на тематичната онлайн викторина от поредицата #BooQuiz, обявена по време на Нощта на книгите за Хари Потър на 2 февруари.

Ще разберем кои са най-добрите в специално създадената тема за Хари Потър в платформата QuizUp – трима от участвалите ще се сдобият с двойни покани за Harry Potter Live in Concert, а най-добрият сред тях ще спечели изданието „Куидичът през вековете“. За победителите в живите BooQuiz-дуели на място ще има още специални изненади и награди от „Егмонт“.

Ще създадем истинска Хари Потър-атмосфера, ще се състезаваме във вдъхновени от поредицата игри, ще си задаваме някои от най-любопитните въпроси от викторината на живо, а всички желаещи ще могат да се снимат като магьосници.

Входът за събитието е свободен, а за да се включите в онлайн състезанията е нужно само да носите смартфон със себе си и да имате регистрация в QuizUp.com.

Няма коментари: