Онлайн книжарница

вторник, 16 май 2017 г.

За пръв път български влогър с роман


„Невидим“ на Стан засяга актуални теми като тормоза в училище и проблемите на подрастващите

Дебютният роман на YouTube звездата Стан, познат и като inStanT в социалните мрежи, ще очаква почитателите на влогъра в книжарниците от тази събота, 20 май. Премиерата ще се проведе в родния град на Стан – Пловдив, след което авторът ще потегли на национално турне, където ще се срещне с читатели в общо 8 български града. Книгата обаче не е предназначена само за феновете на Стан – самият той я препоръчва и на техните родители с обещание да им даде безценен поглед върху живота на техните деца от друга перспектива.
Романът „Невидим“ вече има над 2700 предварителни поръчки и предвиден първоначален тираж от близо 10 000 бройки. Самият Стан разказва за книгата: „Идеята се роди преди няколко години, когато исках по някакъв начин да споделя свои идеи и истории с хора, които се нуждаят от тях. Ежедневно получавам много съобщения от тийнейджъри, които имат проблеми, подобни на тези, през които преминава главният герой в „Невидим“. Смятам, че това да имам възможността да бъда чут не е случайно. Самото реализиране на целия проект под формата на книга се зароди като идея отдавна – просто изчаквах точния момент, в който това да се случи и тя да бъде предадена на възможно най-много хора.“


ГОСТУВАНИЯ ПО ГРАДОВЕ
20 май, 11,00 ч. – Пловдив, книжарница „Хеликон Пловдив – Център“, ул. „Княз Александър І“ 29
21 май, 12,00 ч. – София, книжарница „Хеликон – България“, бул. „Цар Освободител“ 4
27 май, 13,00 ч. – Бургас, книжарница „Хеликон“, пл. „Тройката“ 4
28 май, 10,00 ч. – Стара Загора, книжарница „Хеликон“, ул. „Цар Симеон Велики“ 100
2 юни, 17,00 ч. – Варна, книжарница „Сиела“, ФКЦ, вход на Морската градина
3 юни, 11,00 ч. – Русе, книжарница „Хеликон“, ул. „Александровска“ 50
10 юни, 12,00 ч. – Благоевград, книжарница „Хеликон“, ул. „Васил Левски“ 1
11 юни, 12,00 ч. – Плевен, книжарница „Хеликон“, ул. „Васил Левски“ 161


ЗА „НЕВИДИМ“
Нищо от това, което познаваш днес, няма да е твоята действителност утре. Ти си на ход! Това е история за теб. Точно така, за теб! За твоите страхове и мечти, за грешките и израстването, за самотата и любовта, за враговете и приятелите, за истинските неща и фалшивите герои, за провалите и победите. Защото ти можеш всичко… Само го пожелай!


ЗА СТАН
Станислав Койчев, по-известен като Стан, е на 24 години. Завършва Националната търговска гимназия в Пловдив, откъдето е родом, със специалност Икономика и мениджмънт, след което продължава висшето си образование по мениджмънт в City Univerisity of Seattle и завършва като един от студентите с най-високи резултати. Определя се като крайно откровен перфекционист и човек на полярните емоции. Споделя, че от малък винаги е искал да въздейства на хората с това, което прави, и приема всяка трудност в живота си като предизвикателство, което му се дава с причина. Така се ражда и идеята да прави забавни видеа в интернет. Първото му видео е качено на 17 март 2013 г., а Стан преминава границата от 100 000 абонати в YouTube през ноември 2016 г. В момента влогърът може да се похвали с над 140 000 последователи и над милион гледания на видеата му месечно.


СТАН В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ
YouTube: https://www.youtube.com/user/instantfreaks
Instagram: https://www.instagram.com/instantfreaks/
Facebook: https://www.facebook.com/instantfreaks/
Twitter: https://twitter.com/instantfreaks


* * *


„Егмонт” е водещо издателство за книги и периодика в България, част от скандинавската медийна група „Егмонт”. Мисията на компанията е да създава и разказва истории.
Сред основните ѝ партньори са авторитетни компании като Disney, Mattel, National Geographic и Warner Bros.
„Егмонт” е издател на силни и утвърдени автори като Елиф Шафак, Дж. К. Роулинг, Рик Риърдън, Джон Грийн, Сара Дж. Маас, Вероника Рот, Стефани Майър и Людмила Филипова.
На всеки 20 секунди в България се купува издание на „Егмонт”.
В издателската линия „Кубар” „Егмонт” публикува иновативни проекти на популярни и талантливи автори на дигитално съдържание. Под този импринт са издадени книгите „Нещата, на които не ни учат в училище”, #СПОДЕЛИ и „Изкуството да бъдеш мързелив“ на Емил Конрад, дебютната книга на влогъра Цветослав Цонев – Цуро „Блендер”, популярният фотографски проект „Хората на София/People of Sofia” на Вихрен Георгиев и книгата на най-известния влогър в света PewDiePie – „Тази книга те обича”.
Повече за „Егмонт” в България: www.egmontbulgaria.com
Официална страница на „Егмонт”: www.egmont.com


„ЕГМОНТ“ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ
https://www.facebook.com/egmont.bg/
https://www.facebook.com/romance.egmont/
https://www.facebook.com/egmont.teen/
https://www.instagram.com/egmontbulgaria/
https://www.youtube.com/user/egmontbulgaria/
https://twitter.com/egmontbulgaria/
https://www.tumblr.com/blog/egmontbulgaria/

Няма коментари: