петък, 29 юли 2011 г.

Не ми вярват че съм Ради Радев


Пиша разкази в жанровете научна фантастика, фентъзи и хорър повече от шестнадесет години. По-голямата част от тях вече са публикувани на хартия, някои от тях наградени - включително и в чужбина. Откъде се намери една редакторка, една природно недоверчива и неграмотна жена та реши, че аз не съм бил Ради Радев - авторът на научна фантастика? Нещо повече - твърди, че аз съм копирал собствения си разказ "Грижовна дъщеря" от Интернет и съм и го изпратил. Между другото разказът е включен и в моя сборник "Човек без магия" чиято корица виждате в началото на този кратък материал.
Досега на такова чудо не бях попадал. Освен това въпросната редакторка иска да и доказвам собствената си самоличност, а също и това, че "Грижовна дъщеря" е разказ написан от мен. То бива дебелоочие, бива наглост, бива параноя, ама чак толкова не бива.
Ако някой от читателите на моя блог има отношение към тази проява на наглост и явна дискриминация моля нека да напише своя коментар.

share button

Публикуване на коментар

Представена публикация

Реално и нереално - Урсула Ле Гуин

Урсула Ле Гуин е най-известната и обичана дама в жанровете научна фантастика и фентъзи. Преди много години си изрязвах нейни творби от в. &...