Ако този блог ви е харесал! Ако информацията в него ви е била полезна! Ако искате да изразите благодарността си, или да подпомогнете бъдещото му развитие! Можете да натиснете този бутон, и да ме почерпите една бира с картофки! Благодаря ви!
Ако имате нужда от човек, притежаващ богата литературна култура и имащ дългогодишен опит с публикации, за редакторска и коректорска дейност, както и за PR, можете да се свържете с мен на:
narrator_sf@yahoo.com

сряда, 6 юни 2012 г.

Новопокръстени звезди - Божидар Грозданов


Човечеството се е освободило от властта на древните създания и вече се е устремило към звездите. Две сили - Правоверното Обединение и Империята - се борят за контрол над космоса.
Ива - старопокръстена правоверна, осъдена на доживотен затвор - е помилвана и изпратена да разнищи мистерията защо колонизационните совалки се самовзривяват. Подпомогната от древна самодива и военизиран змей, тя се натъква на конспирации, целящи да потопят обитаемия космос в хаос.
В същото време човек, притежаващ дарбата да се слива с таласъми, броди из престъпния свят в търсене на изгубените си спомени. Някъде в миналото му е заключена тайна, която може да промени човешкия род.


Книгата е представена с любезното съдействие и разрешение на моя добър приятел и колега Божидар Грозданов.

Няма коментари:

Популярни публикации