Онлайн книжарница

петък, 25 октомври 2013 г.

Клуб „Галактики“ празнува!


Скъпи приятели, заповядайте на откриването на новия фентъзи и фантастичен сезон, огласяване на резултатите от първия кръг на конкурса за кратък разказ и награждаване на отличените текстове!

Мястото на срещата е в бар Trip Ten (бившето RadioCafe), София, бул. България 1, под Моста на въздишките зад НДК, на 30-и октомври, сряда, от 19 часа!

Поредната сбирка на клуб „Галактики“ се превръща в повод да наградим победителите в първото литературно-галактическото състезание, да се почерпим в уютна атмосфера и да обменим информация за всичко, което заслужава читателския ни ентусиазъм.

В рамките на предстоящото събитие Светлозар Желев, в качеството си на координатор, ще обяви победителите и заедно с останалите членове на журито - Андрей Велков, Емануил Томов и Христо Блажев, ще сподели впечатления от текстовете на участниците. Ще представим най-интересните книги, издадени през периода от последната ни среща до 30 октомври, ще поговорим и за всичко, което ни очаква до края на 2013-а!

Събитието ще се състои в бар Trip Ten, под Моста на въздишките зад НДК, на 30-и октомври, сряда, от 19 часа!

Елате да празнуваме и да се подготвим за Деня на Вси светии!

Поканете приятели, пригответе си въпроси, споделете мнения и се заредете с добро настроение, за да превърнем срещата в незабравимо преживяване!В рамките на събитието всички книги от жанровете фентъзи и фантастика ще се продават с отстъпка от 50%.

https://www.facebook.com/events/537665792976956/?context=create

Няма коментари: