Онлайн книжарница

събота, 18 януари 2014 г.

БЗМЦ: Презареждане - Майкъл Грант


Взривяващото продължение на бестселъра БЗМЦ от Майкъл Грант излиза у нас на 20 януари. Неустоима комбинация от научна фантастика с елементи на антиутопия, приключенски екшън, мистерия и трилър, БЗМЦ: Презареждане ще отведе читателите на пътешествие в едно не толкова невъзможно бъдеще.
БЗМЦ: Презареждане ще откриете в книжарниците в цялата страна на цена от 9,90 лв. Романът ще може да се закупи и в EPUB формат от iBookstore, както и в повечето сайтове за продажба на електронни книги, базирани у нас: biblio.bg, helikon.bg, mtel.bg/ebook, globulbooks.com, myebook.bg, ciela.com, books.bg и mobilis.bg.

БЗМЦ
ПРЕЗАРЕЖДАНЕ

Първата битка е загубена, но войната продължава

КНИГАТА

Мрежата на БЗМЦ е разбита след последната битка с близнаците Армстронг. Умът на Винсент е разпокъсан, а спомените му крият опасни тайни – тайни, заради които Леър, мистериозният лидер на БЗМЦ, няма да се спре пред нищо, за да защити.
Междувремено Бръмбъра контролира ума на Президента. Но да си играеш с разума е опасна игра. Последствията могат да излязат извън контрол, а близнаците Армстронг не са хора, които Бръмбъра може да си позволи да разочарова.
Наноботите са все толкова стряскащи и непредвидими както винаги. Но стената от тайни, която ги заобикаля, започва да се пропуква. Какво ще се разкрие? И веднъж, когато нещата се уталожат, дали някой ще е останал с ума си, за да ги осъзнае?

ОТЗИВИТЕ

„Шокираща, брутална и въпреки това увлекателно вълнуваща история.”
– Booklist

„Грант вплита актуални теми и запомнящи се герои заедно със своята визия за развитието на технологиите, не толкова далечна от случващото се около нас... интелигентното представяне, което ще допадне на широк кръг от читатели.”
- PopCultureGuy

С трейлъра на БЗМЦ може да се запознаете, като последвате този линк: youtube.com/watch?v=GDC_acf_v7M

Фейсбук страницата на поредицата разгледайте на този адрес: facebook.com/bzrk.bg

АВТОРЪТ

Майкъл Грант прекарва по-голямата част от живота си в движение. Роден в Калифорния в семейство на военни, през годините сменя 50 местожителства в 14 щата, живее и в няколко различни града във Франция, Италия и на Азорските острови. Дългият списък от професии, които е упражнявал, включва библиотекар, карикатурист, механик в боулинг зала, сервитьор, продуцент на документални филми и политически медия консултант. Отдава се на писателската кариера, защото по думите му, тя е единственото поприще, което не го „задушава”.
Понастоящем Грант живее заедно със съпругата си – Катрин Апългейт (с която са съавтори на близо 150 романа), двете си деца и ужасно много домашни животни в Сан Франциско. Може да посетите автора онлайн на michaelgrantbooks.co.uk

***
EГМОНТ България е водещо издателство за книги и списания в България, част от скандинавската медийна група ЕГМОНТ, лидер на пазара за детска и тийн литература.
Сред основните партньори на компанията са авторитетни издатели като Disney, Mattel, National Geographic, Warner Bros., Scholastic и Bauer.
ЕГМОНТ България е издател на утвърдени и нашумели автори като Елиф Шафак, Дж. К. Роулинг, Стефани Майър, Рик Риърдън и Джон Грийн.

Сред най-популярните заглавия в портфолиото на издателството се нареждат романите за Хари Потър и Пърси Джаксън, поредиците „Здрач”, „Дивергенти” и „39 ключа”, класическите приказки на Disney, пътеводителите на National Geographic и образователната поредица „Страховитото”.

Няма коментари: