Онлайн книжарница

вторник, 27 май 2014 г.

Каменните пазачи - Юлисес Мур


„Егмонт България” издава „Каменните пазачи”, книга пета в поредицата за Юлисес Мур. Романът ще може да се открие в книжарниците от събота, 31 май, на цена от 9,90 лв. Той ще може да се закупи в EPUB формат от iBooks Store и Amazon, както и в сайтовете за продажба на електронни книги, базирани у нас като biblio.bg, helikon.bg, mtel.bg/ebook, globulbooks.com, ciela.com и mobilis.bg.

Научете повече...

КАМЕННИТЕ ПАЗАЧИ

Ако искаш да се качиш, приятелю пътешественико,
половината с пясък и половината с вятър,
трябва да напълниш сърцето си
и с приятели, повярвай ми, поне сто.

Книгата

Кой наистина е Юлисес Мур? Джейсън, Джулия и Рик се приближават все повече до истината. Но Обливия и Манфред също са на път да осъществят целта си – да стигнат до Вила Арго и да преминат през Вратата на времето. Сега трите деца трябва да намерят Черния Вулкан, стар приятел на Юлисес Мур, който е бил машинист на влака на Килмър Коув. За тях това значи начало на ново пътешествие. Дестинация: 12 век, Градината на вечната младост.

Отзивите

Поредицата за Юлисес Мур е издадена в 2 милиона екземпляра и преведена на 24 езика, сред които руски, корейски, китайски и японски. Книгите от нея са изпълнени с екшън и вълнуващи пътешествия из историята и ще допаднат на всички млади фенове на приключенията.
Прочетете откъс от романа и посетете фейсбук страницата на поредицата.


Авторът

Юлисес Мур ли? Самоличността му продължава да е пълна загадка... Записките му, които проследяват приключенията на Джейсън, Джулия и Рик, са открити и предадени за публикуване от италианския кореспондент Пиердоменико Бакаларио. Загадката на Юлисес Мур тепърва предстои да бъде разбулена...


***
Егмонт България е водещо издателство за книги и списания в България, част от скандинавската медийна група „Егмонт”. Мисията на компанията е да създава и разказва истории.
Сред основните партньори на издателството са авторитетни световни компании като Disney, Mattel, National Geographic, Warner Bros.
„Егмонт България” е издател на силни и утвърдени автори като Елиф Шафак, Дж. К. Роулинг, Стефани Майър, Рик Риърдън, Джон Грийн, Вероника Рот и др.

Няма коментари: