Ако този блог ви е харесал! Ако информацията в него ви е била полезна! Ако искате да изразите благодарността си, или да подпомогнете бъдещото му развитие! Можете да натиснете този бутон, и да ме почерпите една бира с картофки! Благодаря ви!
Ако имате нужда от човек, притежаващ богата литературна култура и имащ дългогодишен опит с публикации, за редакторска и коректорска дейност, както и за PR, можете да се свържете с мен на:
narrator_sf@yahoo.com

сряда, 4 юни 2014 г.

Пътят на щастливата жена - Наталия Кобилкина


ПРЕМИЕРА: Пътят на щастливата жена

НАТАЛИЯ КОБИЛКИНА

Избери себе си, за да те избере животът! – апелира Наталия Кобилкина през първата си психотерапевтична книга, която излиза на българския пазар на 2 юни 2014 г. „Едва когато се почувстваш удовлетворена и осъществена като личност, ти можеш да изградиш равностойна, пълноценна връзка. Ако мнението ти за самата теб е ниско, все подозираш, че хората го потвърждават, дори и те да не мислят така“.

Заповядайте на безплатна лекция, среща с автографи и премиера на книгата „Пътят на щастливата жена“! Едно вдъхновяващо четиво, щедро на съвети към представителките на нежния пол от всички възрасти! Автор е водещият консултант, сексолог и семеен психотерапевт Наталия Кобилкина.

В рамките на срещата тя ще ни предложи ключ към тайните на жените, постигнали хармония в живота си, ще ни поведе по пътя на малките големи открития за интимността и ще ни вдъхне вяра в любовта и нейната живителна мощ!

Очакваме ви на 9 юни 2014 г. в 19.00 часа в зала София на Гранд Хотел София! ВХОД СВОБОДЕН!

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/1438801946370472/?ref=22

Няма коментари:

Популярни публикации