Онлайн книжарница

сряда, 4 юни 2014 г.

Спасяването на света и други екстремни спортове - Джеймс Патерсън


Или ще спасят света, или ще изгорят с него...

„Егмонт България” издава „Спасяването на света и други екстремни спортове” от Джеймс Патерсън. Третата книга в тийн поредицата „Максимум Райд” от популярния автор ще може да се открие в книжарниците от 7 юни на цена от 12,90 лв. Романът ще може да се закупи в EPUB формат от iBooks Store и Amazon, както и в сайтовете за продажба на електронни книги, базирани у нас като biblio.bg, helikon.bg, mtel.bg/ebook, globulbooks.com, ciela.com и mobilis.bg.

Научете повече...

СПАСЯВАНЕТО НА СВЕТА
и други екстремни спортове

Или ще спасим света, или ще изгорим с него...

Книгата

Време е Макс и нейните приятели да се изправят срещу най-големия си враг и да изпълнат своята мисия – да спрат „Революцията”. Това е зловещ експеримент, който цели да промени генотипа на избрана част от населението и да създаде господстваща раса. Досега Макс, Зъба, Изи, Ръч, Газопровода и Ейнджъл винаги са побеждавали заедно силите, срещу които се борят. Но дали ще успеят да спасят света, когато са разделени, принудени да живеят в нелегалност и плен, далеч един от друг?

Отзивите

„Патерсън много добре знае къде са погребани най-дълбоките ни страхове... Въображението му няма предел”, категорично заявяват от New York Times. Вълнуващото продължение на историята на Макс и нейните хвъркати приятели е преведено на над 20 езика. И заслужено печели сърцата не само на порасналите, но и на по-младите читатели за верни фенове на Джеймс Патерсън.


Авторът

Джеймс Патерсън е сред най-популярните автори в света. Неговите книги са продадени в 16 милиона екземпляра само в Северна Америка. Той е първият писател, оглавил едновременно класацията на New York Times за книги за възрастни и за деца. Носител на редица престижни международни награди, сред които „ „Едгар”, „Трилър на годината” и „Автор на годината”. Още за Джеймс Патерсън ще откриете на jamespatterson.com.


***
Егмонт България е водещо издателство за книги и списания в България, част от скандинавската медийна група „Егмонт”. Мисията на компанията е да създава и разказва истории.
Сред основните партньори на издателството са авторитетни световни компании като Disney, Mattel, National Geographic, Warner Bros.
„Егмонт България” е издател на силни и утвърдени автори като Елиф Шафак, Дж. К. Роулинг, Стефани Майър, Рик Риърдън, Джон Грийн, Вероника Рот и др.

Няма коментари: