Онлайн книжарница

петък, 29 август 2014 г.

Уил Грейсън, Уил Грейсън - Джон Грийн и Дейвид Левитан


„Егмонт” издава нов роман от всепризнатия автор на бестселъри Джон Грийн. „Уил Грейсън, Уил Грейсън” е забавна, трогателна и великолепна история, която ще докосне сърцата и душите на читателите. Романът, написан в съавторство с друг популярен американски писател - Дейвид Левитан, излиза на българския пазар на 6 септември, едновременно в хартиен и електронен вариант.
Е-книгата ще може да се закупи в EPUB формат от iBooks Store и Amazon, както и в сайтовете за продажба на електронни книги, базирани у нас като biblio.bg, helikon.bg, mtel.bg/ebook, globulbooks.com, ciela.com и mobilis.bg.

Научете повече...

УИЛ ГРЕЙСЪН, УИЛ ГРЕЙСЪН

Книгата

Уил Грейсън
Какво ще направиш, ако най-добрият ти приятел започне да пише мюзикъл за живота ти... и те направи за посмешище?
Как ще реагираш, ако момичето, което си възприемал като приятел, се окаже, че те харесва?
И какъв всъщност е другият тип със същото име като твоето – Уил Грейсън?

Другият Уил Грейсън
Какво се случва, когато си дадеш сметка, че си изпаднал в депресия?
Как ще живееш, ако си влюбен в някого, когото никога не си срещал?
И какъв е случаят на този другия, който се разхожда с твоето име?

Уил Грейсън среща Уил Грейсън
Една студена нощ на най-невероятното място в Чикаго пътищата на двама непознати се пресичат. В този момент световете им се преплитат, а животът им никога няма да бъде същият.

Отзивите

Още с излизането си на книжния пазар в САЩ романът дебютира под №3 в класацията за бестселъри на New York Times. „Уил Грейсън, Уил Грейсън” завладява бързо сърцата на феновете из цял свят и е преведен на 10 езика, сред които френски, холандски, немски, италиански, шведски. „Впечатляващ и емоционален разказ за любов, страст, интриги, гняв, болка и приятелство, наситен щедро с чувство за хумор”, така определят книгата в специализирания сайт за литература и четене Booklist. Това хвалебствие е съвсем заслужено, още повече, че „Уил Грейсън, Уил Грейсън” е общо дело на двама от най-награждаваните и популярни автори на книги за тийнейджъри. Разказана от алтернативни гледни точки, историята прелива от чувството за хумор и човечността, която е донесла и на двамата световна слава и милиони фенове.

Авторите

Джон Грийн е вече добре познат на българските читатели с романите си „Къде си, Аляска?”, „Хартиени градове”, „Множество Катрини” и „Вината в нашите звезди” Екранизацията по историята на Хейзъл и Гас пожъна невероятен успех с излизането си по кината през юни тази година, а новината за тази на „Хартиени градове” развълнува феновете из цял свят.

Дейвид Левитан е популярен американски автор на книги за тийнейджъри. Сред най-известните му романи се нарежда Nick and Norah's Infinite Playlist, публикуван през 2006 г. и адаптиран за големия екран през 2008 г.

* * *

„Егмонт” е водещо издателство за книги и списания в България, част от скандинавската медийна група „Егмонт”. Мисията на компанията е да създава и разказва истории.
Сред основните й партньори са авторитетни компании като Disney, Mattel, National Geographic, Warner Bros и др.
„Егмонт” е издател на силни и утвърдени автори като Елиф Шафак, Дж. К. Роулинг, Стефани Майър, Рик Риърдън, Джон Грийн, Вероника Рот и др.
Повече за „Егмонт” в България: egmontbulgaria.com, facebook.com/egmont.bg
Официална страница на „Егмонт”: egmont.com

Няма коментари: