Онлайн книжарница

понеделник, 22 септември 2014 г.

Заплетени - Ема Чейс


Книга, в която героите са наистина заплетени от изгаряща любов, заплетени от своите силни характери, заплетени от страст към перфектност в работата, заплетени от стремежа си към истинско щастие. Чувал съм, че при развития капитализъм работникът работи осем часа, а капиталистът шестнайсет часа, до пълно изтощаване. Авторката ни запознава с реалния капитализъм, в който едно богато бащино синче не е глезено от своя баща - шеф на фирма, а е поставено на равна нога с едно бедно, амбициозно и красиво момиче. Андрю и Катрин се сблъскват още при първата им среща. Двамата са млади и способни, със силни характери. Единият е свикнал на еднодневни връзки, но момичето е влюбено с дългогодишна връзка.
Проектите за милардера са перфектни и на двамата, но женският чар се оказва толкова силен, че Дрю не усеща как физическото влечение се превръща в изгаряща любов. Успява да вкара Кейт в леглото си, но не съзнава, че любовта няма да му бъде поднесена на тепсия, както много други неща са му поднасяни. В един момент се оказва, че той, който е имал десетки жени е смазан от факта, че тази жена не го иска, готова е да си тръгне, да го остави, защото не иска да бъде поредната играчка на разглезения бонвиван. Сега Дрю разбира, че парите могат да му дадат всичко, но не и истинската любов.
Смях, но и много съчувствие предизвиква Андрю, когато се сблъсква с нежеланието на Кейт да го изслуша, да го разбере, да я убеди, че наистина я обича. Наивни, дори клоунски са неговите опити да си я върне, да и обясни, че любовта му е силна и искрена.
Той не се срамува и не се страхува да доказва своята любов пред цялата фрима, пред целия персонал. Музика, цветя, балони, дори надписи във въздуха трябва да докажат обичта му. Но Кейт е момиче с характер, тя не иска да се остави в ръцете на един самонадеян богаташ. Тя е свикнала да се бори с живота и не вярва на сълзи, на въздишки.
Любовта и с Били отдавна е прегоряла, но тя не иска да си играе на нова любов, в която не вярва. Дрю намира парламентьори, дори една монахиня, но разбира, че малката му племенничка му прави най-голяма услуга.
Андрю си спомня, че преди да срещне Кейт всичко в живота му е било подредено. Но появата на тъмнокосото момиче преобръща неговия мироглед. Той се оказва в един нов свят, но не съжалява.
"Но няма проблем, наистина, защото докато Кейт е заплетена в тази мрежа с мен... Е, не мога да си представя нищо по-хубаво от това."
Заплитането се оказва любовта на живота на Дрю. А има ли нещо по-силно от нея?

Купете "Заплетени" тук:
http://egmontbulgaria.com/knigi-3/img-src-http-staticegmontbulgariacom-uopng-align-center-border-0-romantichni-romani-376/img-src-http-staticegmontbulgariacom-uoerpng-align-center-border-0-nbsp-nbsp-romantika-i-erotika-373/1-zapleteni-2282.html

Няма коментари: