Ако този блог ви е харесал! Ако информацията в него ви е била полезна! Ако искате да изразите благодарността си, или да подпомогнете бъдещото му развитие! Можете да натиснете този бутон, и да ме почерпите една бира с картофки! Благодаря ви!
Ако имате нужда от човек, притежаващ богата литературна култура и имащ дългогодишен опит с публикации, за редакторска и коректорска дейност, както и за PR, можете да се свържете с мен на:
narrator_sf@yahoo.com

четвъртък, 9 октомври 2014 г.

Представяне на КРЪВТА НА ОЛИМП


Днес, 10 октомври, от 13 ч. ще се състои представяне на КРЪВТА НА ОЛИМП, финалната книга в приключенската поредица за Пърси Джаксън ГЕРОИТЕ НА ОЛИМП от Рик Риърдън.

Събитието ще се проведе в градинката на църквата Св. Николай Софийски, между улиците „Пиротска” и „Опълченска” http://www.bgmaps.com/map/sofia На него ще бъде показана официално пейката в стил Пърси Джаксън, изрисувана от художник по модел на (по)читател.*

На представянето ще поговорим за романите на Рик Риърдън заедно с преводача на книгите му – Александър Драганов, ще тестваме знанията на присъстващите по гръцка и римска митология и ще раздадем награди - петима късметлии ще имат възможност да спечелят КРЪВТА НА ОЛИМП на място и да се докоснат първи до последните приключения на Героите на Олимп!

Заповядайте и вие!

Няма коментари:

Популярни публикации