Онлайн книжарница

сряда, 7 януари 2015 г.

„Егмонт” издава съпътстващи новели към бестселър поредицата „Красив негодник”


Издателство „Егмонт” ще предложи на българските (по)читатели на поредицата „Красив негодник” нова среща с незабравимите двойки Макс и Сара, Уил и Хана и, естествено, Бенет и Клоуи, в три щури, луди, горещи и много романтични новели. Те са обединени в книгата „Красиво начало”, част от романтичната серия „Уо” на „Егмонт”, която ще излезе на книжния пазар у нас на 17 януари, едновременно в хартиен и електронен формат. Е-книгата ще може да се закупи в EPUB формат от iBooks Store и Amazon, както и в сайтовете за продажба на електронни книги, базирани у нас като biblio.bg, helikon.bg, mtel.bg/ebook, ciela.com и mobilis.bg.
Бестселър поредицата на New York Times и USA Today, а у нас – на верига книжарници „Хеликон”, се издава в 22 държави, като предстои екранизация от Constantin Film.

Научете повече...
КРАСИВО НАЧАЛО
Три горещи романтични истории

Красива кучка
Точно когато кариерата на Клоуи започва да процъфтява, на Бенет му се иска нещата да се поуспокоят, така че да може да прекара поне една нощ със своята приятелка. В един момент Бенет спира да приема „не” за отговор и двамата се оказват с два самолетни билета и една френска вила на разположение. А там провеждат изненадващ разговор, който довежда до очаквания горещ край на вечерта.

Красива сексбомба
Когато приятелите на Бенет го отмъкват от Клоуи за уикенд, изпълнен с пиянство и стриптийзьорки във Вегас, нищо не протича точно, както са очаквали. Планираният мъжки уикенд се проваля напълно, когато Бенет и Макс използват всяка възможност да се измъкнат, за да прекарат време с жените, които обичат.

Красиво начало
Сватбените камбани скоро ще забият за Клоуи Милс и Бенет Раян. Докато лудите им семейства пристигат за големия ден – като само малка част от тях се опитват да помогнат с нещо – влюбените са на път да проверят дали могат да издържат заедно достатъчно дълго, за да разменят халки вместо разгорещени думи.

ЗА АВТОРИТЕ

Кристина Лорeн е псевдоним, под който пишат дългогодишните приятелки Кристина Хобс и Лорeн Билингс. Първата им творба е публикувана през 2009 г. и оттогава те имат зад гърба си няколко бестселъра на New York Times и USA Today, а вече и в България. Може да ги откриете онлайн на http://ChristinaLaurenBooks.com

Книгата излиза под това лого, запазена марка на издателство „Егмонт”. Уо е името на планетата-богиня Венера на езика на старите българи – символ на любовта и женското начало.
Посетете фейсбук страницата на #КнигиЗаЛюбов на адрес: facebook.com/romance.egmont

* * *

„Егмонт” е водещо издателство за книги и списания в България, част от скандинавската медийна група „Егмонт”. Мисията на компанията е да създава и разказва истории.
Сред основните й партньори са авторитетни компании като Disney, Mattel, National Geographic, Warner Bros и др.
„Егмонт” е издател на силни и утвърдени автори като Елиф Шафак, Дж. К. Роулинг, Стефани Майър, Рик Риърдън, Джон Грийн, Вероника Рот и др.
Повече за „Егмонт” в България: egmontbulgaria.com, facebook.com/egmont.bg
Официална страница на „Егмонт”: egmont.com

Няма коментари: