Онлайн книжарница

петък, 20 февруари 2015 г.

ЕГМОНТ представя три нови списания от 21 февруари


„Егмонт” стартира издаването на списания „Междузвездни войни: Бунтовниците”, Palace Pets и „Маша и Мечока”. И трите издания ще могат да се открият по местата за продажба на вестници и списания в цялата страна от събота, 21 февруари.

„Междузвездни войни: Бунтовниците”

Новото списание „Междузвездни войни: Бунтовниците” приветства младите падуани! На страниците му ги очаква вълнуващ комикс от анимационния хит на „Дисни ченъл”, любопитна информация, предизвикателни загадки за ума и страхотни плакати на героите! Ще открият и специален джедайски подарък, в първия брой това е енергийна прашка.
Списанието ще е с двумесечна периодичност, подарък – оригинална играчка, а цената му 5,50 лв. Това е вторият продукт, вдъхновен от легендарната сага, който „Егмонт” представя на българската публика, след илюстрованата енциклопедия „Междузвездни войни: Бунтовниците” от септември 2014 г. Издателска програма ще бъде допълнена с художествена литература, рисувателни, занимателни и образователни книги с марката „Междузвездни войни”.

„Маша и Мечока”

Първият брой на списание „Маша и Мечока” ще зарадва всички малки немирници. Весели истории, занимателни игри и страници за рисуване ги очакват в новото издание. В него ще отрият и специален подарък - промо код за 2 седмици забавления в Kidamom! Списанието струва 3,20 лв. и нов брой ще излиза всеки месец.

Palace Pets

Списание Palace Pets запознава малките читателки с пухкавите домашни животни на принцесите на Дисни! От него ще научат как да ги зарадват, как да се грижат за тях и какви лакомства да им предложат! Списанието е на цена от 4,50 лв. и е с двумесечна периодичност. Всеки брой съдържа и подарък – в първия това е котето Съкровище, което обича морето.

* * *

„Егмонт” е водещо издателство за книги и списания в България, част от скандинавската медийна група „Егмонт”. Мисията на компанията е да създава и разказва истории.
Сред основните й партньори са авторитетни компании като Disney, Mattel, National Geographic, Warner Bros и др.
„Егмонт” е издател на силни и утвърдени автори като Елиф Шафак, Дж. К. Роулинг, Стефани Майър, Рик Риърдън, Джон Грийн, Вероника Рот, Людмила Филипова и др.
Повече за „Егмонт” в България: egmontbulgaria.com, facebook.com/egmont.bg
Официална страница на „Егмонт”: egmont.com

Няма коментари: