Онлайн книжарница

сряда, 14 октомври 2015 г.

Конкурс за избор на корица на „И страж да бди на пост“ от Харпър Ли


Здравейте, колеги,

Провеждаме конкурс между читателите за избор на корица на продължението на „Да убиеш присмехулник“ - „И страж да бди на пост“. Знаем, че и вие не сте безразлични към книгата и ще се радваме да споделите вашето мнение.

Всенароден референдум за избор на корица на „И страж да бди на пост“ от Харпър Ли

Да издаваш книги като „И страж да бди на пост“ – продължението на „Да убиеш присмехулник“, е и слава, и кръст: мнозина ще мърморят и ще търсят кусури на най-чаканото заглавие в книгоиздаването (повече от 50 години). Затова сме вложили в книгата най-доброто, с което разполагаме. Преводът е поверен на Любомир Николов („Властелинът на пръстените“), редакцията е отговорност на опитния Иван Тотоманов, а едно от най-трудните и отговорни решения – изборът на корица – е във ваши ръце. Решете тази задача и десет от вас ще получат книгата в знак на благодарност.

Относно гласуването – като съвременни хора отдавна сме приели, че електронният вот върши работа. Гласувайте еднозначно във фейсбук или на електронната ни поща (borsa@bard.bg) с числата от едно до три и споделете поста си публично. A ако желаете да споделите и мотивите си – определено ще ни бъде от полза.

Краен срок – полунощ на 18 октомври!

ВСЕКИ ПОТРЕБИТЕЛ МОЖЕ ДА УЧАСТВА САМО ВЕДНЪЖ

КРАЕН СРОК ЗА УЧАСТИЕ: 18 октомври 2015 г. 23:59:59 ч.

Няма коментари: