Онлайн книжарница

вторник, 12 декември 2017 г.

„Колибри” ви очаква на панаира на книгата и СМЛФ!


Скъпи приятели, и тази година на панаира на книгата ви очакваме на най-цветния щанд 314! Подготвили сме изненади, празнично настроение, красива украса и интересни заглавия, сред които можете да изберете съвършения коледен подарък! Всички книги ще бъдат с отстъпка (най-малко) от 20%.
Отново ще ви очаква кът с десетки класни романи и разкази на цена от 5 лв., както и заглавия, от които ще можете да вземете 1 на цена от 3 лв. и 2 на цена от 5 лв.
Щанд номер 314 е мястото, на което ще откриете всичко! Увлекателни детски книжки, разтърсващи любовни романи, златна класика, психология и психоанализа, биографии на вдъхновяващи личности, заплетени трилъри, гениални къси разкази и още, и още!
Акцентите тази година включват редица любопитни имена като "Как малкият Клаус стана Дядо Коледа" от Л. Франк Баум, когото всички помним с детската книжка "Вълшебникът от Оз", дългоочакваната втора част от неаполитанската тетралогия на Елена Феранте "Новото фамилно име", специалния подарък от Исабел Алиенде "Порцелановата нимфа. Приказка за оцветяване". Не пропускайте да предизвикате себе си с "На ръба на света" на един от най-знаменитите американски постмодернисти Томас Пинчън, набавете си горещата пета книга от сензационната поредица "Милениум" на Давид Лагеркранс!
На щанд 314 ще намерите и чудесни български заглавия с автограф от Елизабет Костова, Петър Крумов, който съвсем скоро получи наградата за дебют "Перото", Георги Тенев, Елица Георгиева, Катерина Хапсали, Мария Касимова, Велислав Иванов, Владимир Полеганов.
Каним ви тържествено и на нашия HAPPY HOUR! Happy Hour, Happy Colibri! Всеки ден между 16:00 и 17:00 ч. при покупка на стойност над 30 лв. получавате куп подаръци: книга по избор, специални коледни чорапи, торбичка!
Панаирът няма да мине и без гости и вълнуващи събития. Фокус на тазгодишното издание на Софийския международен литературен фестивал ще бъде литературата и културата на страните от Вишеградската четворка – Полша, Словакия, Унгария, Чехия / V4. Ето график на срещите и дискусиите, в които ще вземат участие автори от портфолиото на „Колибри”. Обърнете внимание, че на 16 декември ни гостува един от най-големите чешки писатели - Милош Урбан! Достъпът до всички фестивални събития е свободен.
Очакваме ви всеки ден от 12 до 17 декември на щанд 314 между 10:00 и 20:00 часа!

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/400431343709312/

Няма коментари: