Онлайн книжарница

понеделник, 4 ноември 2013 г.

Къщата на огледалата - Юлисес Мур„Къщата на огледалата”, третата книга в приключенската поредица за мистериозния Юлисес Мур, ще се появи в книжарниците у нас на 5 ноември. Тя отново ще поведе читателите на вълнуващо пътешествие във времето. И в този роман ги очакват много заплетени тайни и загадки, екшън и най-различни приключения.
„Къщата на огледалата” ще откриете в книжарниците в цялата страна на цена от 9,90 лв. Романът ще може да се закупи и в EPUB формат от iBookstore, biblio.bg, helikon.bg, mtel.bg/ebook, globulbooks.com, myebook.bg, ciela.com, books.bg и mobilis.bg

- ЮЛИСЕС МУР -
Къщата на огледалата
трета тетрадка

Самотен цар един ридае,
че партията своя ще загуби.
Да победи със трима той желае,
но във играта тези трима ще погуби.

Книгата

Джейсън, Рик и Джулия са отново във Вила Арго и нямат да търпение да се отправят към следващото си пътешествие през времето. Но децата бързо откриват, че Килмър Коув в настоящето крие не по-малко мистерии от която и да е било дестинации в миналото. Тримата приятели са изправени пред нова загадка, когато научават за Къщата на огледалата и нейният създател – ексцентричният изобретател Питър Дидалъс. Близък приятел на Юлисес Мур, Дедалус е изчезнал преди много години. Но преди да потъне вдън земи, той е укрил опасна тайна за Вратите на времето в необичайния си дом. За да я разкрият, близнаците и Рик ще трябва да премерят сили с интелекта на неуловимия изобретател... и да действат бързо. Дали ще се справят с разшифроването на енигматичните улики и разбулването на тайната преди Обливия Нютън да ги e изпреварила? Ще узнаете от третата книга от приключенската поредица за тайнствения Юлисес Мур!

Отзивите

Поредицата, която разбулва тайната на Юлисес Мур, започва да излиза през 2004 г. в Италия. Превръща се в безспорен бестселър с близо 2 милиона продадени екземпляра, преведена на 24 езика, сред които английски, френски, немски, испански, руски, корейски, китайски и японски.
В България „Вратата на времето”, първата книга за Юлисес Мур, се появи на книжния пазар на 10 юни 2013 г., последвана от „Дюкянът на забравените карти” на 2 септември. Младите читатели ще останат очаровани и от третата книга в поредицата – „Къщата на огледалата”. „Роман, изпълнен с екшън и най-различни мистерии за разгадаване. Идеален за почитателите на приключенските сюжети”, коментират от School Library Journal. А изумително красивият дизайн на корицата и оригинално поднесеното съдържание ще допадне както на момчетата, така и на момичетата, почитатели на приключенията.

Авторът

Самоличността на Юлисес Мур продължава да бъде загадка. Записките му, които проследяват приключенията на Джейсън, Джулия и Рик, са открити и предадени за публикуване от италианския кореспондент Пиердоменико Бакаларио. Мистерията на Юлисес Мур предстои да бъде разбулена...

Още информация за „Къщата на огледалата” ще откриете и в интернет на адрес
egmontbulgaria.com/ulyssesmoore

Няма коментари: